Κακό Σπυρί: Στον έρωτα για τον Μητσοτάκη, όλα επιτρέπονται

Όταν πάτε να φέρετε έναν νέο νόμο και ο κόσμος μαζεύεται στον δρόμο, δεν είναι διαδήλωση. Αυθόρμητη εκδήλωση αγάπης στον παλιό νόμο είναι.

Ο θάνατος διακοπές στο Σαράγεβο πάει. Και ο Μητσοτάκης στην Ικαρία. Άφησε το κόκκινο από ιό λεκανοπέδιο και πήγε ΣΚ στην κόκκινη από ΚΚΕ Ικαρία -έτσι κι αλλιώς, η γη θα γίνει κόκκινη.

Η εκπομπή Κακό Σπυρί παίρνει θέση στο ψευτοδίλημμα καραντίνα ή χάος και μετράει τα κύματα της πανδημίας, ώσπου να φτάσουν στα σαράντα. Καταπιάνεται με το ταξίδι του πρωθυπουργότερου από όλους στην Ικαρία και την αυθόρμητη υποδοχή του με πυρσούς (όλοι είχαν την ίδια ιδέα από μόνοι τους).

Μας εξηγεί πως αυτός και η κουστωδία του έφαγαν κάτι πρόχειρο -150 αυγά και 50 λουκάνικα- νικώντας το φράγμα του Ικαριώτικου χρόνου, όπου τίποτα δε γίνεται στα δέκα λεπτά. Και συνιστά ανεπιφύλακτα αγκαλιές και γλωσσόφιλα με τον Μητσοτάκη, γιατί έχει κάνει όλα τα εμβόλια, ακόμα και για την λύσσα. Στο κάτω-κάτω, στον αυθόρμητο έρωτα για τον πρωθυπουργό μας, όλα επιτρέπονται. Εκτός από τις διαδηλώσεις και τον αυθόρμητο σεβασμό προς τον προηγούμενο νόμο.

Ο Χρήστος Αράπογλου είναι στον 904 Αριστερά στα FM και είναι καλά. Και κάνει τα μεσημέρια μας καλύτερα.

στα δεκα λεπτα δεν εχει ερθει ο σερβιτορος στην Ικαρια

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: