Για την πορεία της στη δημοσιογραφία τιμήθηκε η Σεμίνα Διγενή

Για τη συνολική πορεία της στη δημοσιογραφία και το πλούσιο έργο της στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, τιμήθηκε η Σεμίνα Διγενή.

Για τη συνολική πορεία της στη δημοσιογραφία και το πλούσιο έργο της στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, τιμήθηκε η Σεμίνα Διγενή από τον  Ελληνικό Οργανισμό Πολιτικών Επιστημόνων. Στην ίδια τιμήθηκε η γιατρός Παρή Ράπτη για την προσφορά της στην ιατρική επιστήμη, το κοινωνικό της έργο και τη διεθνή δραστηριότητά της σε θέματα πολιτισμού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων: Οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ Κώστας Παπαδάκης και Λευτέρης Νικολάου, ο γραμματέας της ΚΝΕ Νίκος Αμπατιέλος, η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου από το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ, ο συγγραφέας Παναγιώτης Μέντης, ο ποιητής Πάνος Νιαβής, η ερμηνεύτρια  Γιώτα Νέγκα, οι ηθοποιοί Ελένη Γερασιμίδου, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Ηρώ Μουκίου,  Μιχάλης Μανιάτης, Γωγώ Μπρέμπου, Νίκος Πουρσανίδης, Δημήτρης Αλεξανδρής, Αλίνα Κοτσοβούλου, Αντώνης Ξένος και Γεράσιμος Σκαφίδας, σκηνοθέτες, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι ΜΜΕ και του ακαδημαϊκού, του νομικού και επιστημονικού κόσμου.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: