Ένα υστερόγραφο για το Χάρρυ

Όποια και αν είναι η πραγματικότητα, ο διορισμός στην ΕΡΤ δεν θα αμαύρωνε την εικόνα του Χάρρυ Κλυνν, απλά θα επισφράγιζε την πορεία που επέλεξε να ακολουθεί υμνώντας την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και προσωπικά τον Τσίπρα.

Χτες από την Αυγή ανακοινώθηκε ο διορισμός του Χάρρυ Κλυνν στο ΔΣ της ΕΡΤ. Η είδηση κατέκλυσε το διαδίκτυο, δεν προκάλεσε όμως καμιά έκπληξη στους παροικούντες στα «αριστερά» της Ιερασουλήμ. Μετά από λίγες ώρες και το θόρυβο που προκάλεσε η είδηση, ο διορισμός ανακλήθηκε. Οι εκπρόσωποι του φορέα και της αρμόδιας αρχής δεν ξεκαθάριζαν αν έγινε η πρόταση, πότε κλπ. Ο Χάρρυ Κλυνν φέρεται να δήλωσε ότι μένει πολύ μακριά (στη Θεσσαλονίκη) και ως εκ τούτου δεν μπορεί να αντεπεξέλθει. 

Όποια και αν είναι η πραγματικότητα, ο διορισμός στην ΕΡΤ δεν θα αμαύρωνε την εικόνα του Χάρρυ, απλά θα επισφράγιζε την πορεία που επέλεξε να ακολουθεί υμνώντας την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και προσωπικά τον Τσίπρα. Ένας Χάρρυ Κλυνν που εδώ και πολύ καιρό επέλεξε να στέκεται απέναντι στο εργατικό – λαϊκό κίνημα και τις δίκαιες διεκδικήσεις του και να στηρίζει αυτούς που το πολεμούν.

Αυτά ως υστερόγραφο στη χτεσινή ανάρτησή μας.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: