Εκπομπή για το πολιτικό και κοινωνικό τραγούδι στην Ελλάδα

Την Παρασκευή 25/5, στις 22.00 η εκπομπή της ΕΡΤ1 “Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ” φιλοξενεί σπουδαίους δημιουργούς και σολίστ με θέμα το κοινωνικό-πολιτικό τραγούδι στην Ελλάδα.

Την  Παρασκευή 25/5, στις 22.00  η εκπομπή της ΕΡΤ1 “Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ” φιλοξενεί σπουδαίους δημιουργούς και σολίστ με θέμα το κοινωνικό-πολιτικό τραγούδι στην Ελλάδα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ο συγγραφέας, δημοσιογράφος και ποιητής Φώντας Λάδης, ο στιχουργός και ποιητής Δημήτρης Λέντζος, ο πατρινός ποιητής Διονύσης Καρατζάς, καθώς επίσης οι ερμηνευτές Μίλτος Πασχαλίδης, Ρίτα Αντωνοπούλου, Σοφία Παπάζογλου, Βασίλης Γισδάκης, Ιωάννα Φόρτη, το συγκρότημα KollektivA και οι σολίστ Μανόλης Ανδρουλιδάκης, Θύμιος Παπαδόπουλος, Γιάννης Σινάνης και άλλοι καλλιτέχνες.

Στην εκπομπή συμμετείχε και το Μουσικό Εργαστήρι του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πάτρας, παρουσιάζοντας ορισμένα από τα τραγούδια του δίσκου του ” Μνήμη Κύματος”, σε ποίηση Διονύση Καρατζά και σύνθεση Νίκου Μπαλή και Ηλία Λαμπρόπουλου, που τα ερμήνευσαν η Μαρία Ρούτση, η Σοφία Ραφτούλη και ο Νίκος Μπαλής.

ΝΑΙ στο πολιτικό τραγούδι

Στο πολιτικό τραγούδι λέμε ΝΑΙ!Την Παρασκεύη 25 Μαϊου στις 22.00, η εκπομπή ξεπερνάει τα όρια της ψυχαγωγίας.Ανατριχιαστικές ερμηνείες και κουβέντα με σπάνιους ανθρώπους για περισσότερη σκέψη,προβληματισμό και αισιοδοξία ότι ο κόσμος μπορεί να αλλάξει και θα αλλάξει.

Gepostet von Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ am Montag, 21. Mai 2018

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: