ΕΚ Σάμου: Ο πολιτισμός είναι “ένας οδηγός μάχης κι ευτυχίας αλλά κι ένα όπλο στα χέρια κάθε λαϊκού αγωνιστή”

Μουσική, λογοτεχνία, κινηματογράφος, θέατρο, ποίηση… το Εργατικό Κέντρο Σάμου εγκαινιάζει στην ιστοσελίδα του τη στήλη «Η Πρόταση της Εβδομάδας».

Θεωρώντας ότι ο πολιτισμός είναι “ένας οδηγός μάχης κι ευτυχίας αλλά κι ένα όπλο στα χέρια κάθε λαϊκού αγωνιστή” όπως έχει πει ο ποιητής μας Γιάννης Ρίτσος αναφερόμενος πιο συγκεκριμένα στην ποίηση… το Εργατικό Κέντρο Σάμου εγκαινιάζει στην ιστοσελίδα του τη στήλη «Η Πρόταση της Εβδομάδας».

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΕΚ Σάμου:

“Μουσική, λογοτεχνία, κινηματογράφος, θέατρο, ποίηση… Μορφές τέχνης που έχουν συνοδεύσει και συνεχίζουν να συνοδεύουν τις αγωνίες και τους αγώνες των εργαζομένων, του λαού, των ανθρώπων του μόχθου, του  εργατικού και λαϊκού κινήματος διαχρονικά.

Μέσα από τη νέα στήλη μας «Η Πρόταση της Εβδομάδας» στο site του Εργατικού Κέντρου θα παρουσιάζουμε τραγούδια, ταινίες, βιβλία για μικρούς και μεγάλους, ποιητικές συλλογές, θεατρικές παραστάσεις με στόχο να δίνουμε μια ανάσα ψυχαγωγίας και να εμπλουτιστεί ποικιλόμορφα ο ελεύθερος χρόνος των συναδέλφων μας κάθε εβδομάδα.”

Ο καθένας μπορεί να στείλει τις δικές του προτάσεις στο email του Εργατικού Κέντρου [email protected]

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: