Δηλώστε Συμμετοχή – Ομαδική επίσκεψη της Κατιούσα στην Έκθεση του ΚΚΕ “Μπόλικη πέτρα, μπόλικη καρδιά” και στο Μουσείο του ΣΦΕΑ

Η Κατιούσα οργανώνει για τους φίλους της μια ομαδική επίσκεψη στην Έκθεση Εικαστικών Έργων από τις φυλακές και τις εξορίες “Μπόλικη Πέτρα, μπόλικη καρδιά” με ξενάγηση από τους συντρόφους του ΚΚΕ και στο Μουσείο του ΣΦΕΑ όπου θα μας ξεναγήσει ο Πρόεδρός του Σπύρος Χαλβατζής.

Η Κατιούσα συνεχίζει τις συλλογικές δράσεις και πρωτοβουλίες, με ιστορικό και ευρύτερο ενδιαφέρον, συνυπολογίζοντας ως κριτήριο και τη δική σας μαζική ανταπόκριση στις προηγούμενες εκδηλώσεις-επισκέψεις.

Αναβολή της επίσκεψης – Δείτε εδώ:

Αναβάλλεται η ομαδική επίσκεψη της “Κατιούσα” στην Έκθεση του ΚΚΕ “Μπόλικη πέτρα, μπόλικη καρδιά” και στο Μουσείο του ΣΦΕΑ

Αυτή τη φορά σειρά έχει μία ακόμα ομαδική επίσκεψη στο Πάρκο Ελευθερίας, που περιλαμβάνει:

-την Έκθεση εικαστικών έργων της ΚΕ του ΚΚΕ “Μπόλικη πέτρα, μπόλικη καρδιά”
-και το Μουσείο Αντιδικτατορικής-Δημοκρατικής Αντίστασης του ΣΦΕΑ, στον ίδιο χώρο

Στον χώρο της έκθεσης θα μας ξεναγήσουν οι σύντροφοι που είναι χρεωμένοι με αυτό το καθήκον, για να μας δώσουν πολύτιμα στοιχεία και πληροφορίες για τα έργα, τους εξόριστους και φυλακισμένους δημιουργούς τους, και προπαντός τις πολύ δύσκολες συνθήκες υπό τις οποίες κλήθηκαν να τα κάνουν, ως έναν μικρό θρίαμβο της θέλησης για ζωή ενάντια στο θάνατο, τα βασανιστήρια και τους ανθρωποφύλακες του αστικού κράτους, πριν και μετά τον πόλεμο.

Στον χώρο του Μουσείου του ΣΦΕΑ, θα μας ξεναγήσει ο Πρόεδρος του ΣΦΕΑ, ο Σπύρος Χαλβατζής, που έζησε από πρώτο χέρι τις εξορίες και τα βασανιστήρια στα χρόνια της Χούντας των Συνταγματαρχών και αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον όσα έχει να μας πει για εκείνη την εποχή, αλλά και για το νήμα που τη συνδέει με τη δική μας.

Η επίσκεψη θα γίνει το πρωί της Κυριακής 15 Μαρτίου και είναι εντελώς δωρεάν. Στην ομαδική επίσκεψη με τις ξεναγήσεις μπορούν να πάρουν μέρος οι 50 πρώτοι φίλοι της Κατιούσα που θα δηλώσουν ενδιαφέρον και συμμετοχή, επικοινωνώντας μαζί μας με mail ή στα ΜΚΔ (social media) του Περιοδικού.

Αφήστε τα στοιχεία σας, ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

-Μέσω e-mail, στέλνοντας μήνυμα στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο: [email protected]

-Μέσω Facebook και άμεσου προσωπικού μηνύματος, σε μία από τις εξής επιλογές:
α. στη σελίδα του Περιοδικού Κατιούσα
β. στο προφίλ της Katiousa Magazina
γ. στο προφίλ της Κατιούσα Μαγκαζίνα B

-Μέσω Twitter και μηνύματος (dm) στο προφίλ της Κατιούσα.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η επίσκεψη είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 10 το πρωί και να κρατήσει περίπου ως τις 2 το μεσημέρι. Θα υπάρξει ειδικότερη ενημέρωση για τα άτομα που θα συμμετέχουν στην επίσκεψη.

Παρακαλούμε θερμά να δηλώστε συμμετοχή, μόνο αν είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να έρθετε κανονικά και να είστε παρόντες καθ’ όλη τη διάρκεια. Αλλιώς είναι καλύτερο να έρθει κάποιος άλλος στη θέση σας. Σημειώνουμε επίσης πως η είσοδος στον χώρο είναι ούτως ή άλλως δωρεάν και μπορείτε να τον επισκεφτείτε και μόνοι σας, ανά πάσα στιγμή. Δεν είναι διαγωνισμός για εισιτήρια, ούτε χρειάζεται να “κλείσετε θέση” και να αποφασίσετε τελευταία στιγμή αν θέλετε να έρθετε. Έχουμε εμπιστοσύνη στο κοινό που μας διαβάζει πως το λαμβάνει υπόψη του και σας ευχαριστούμε προκαταβολικά που θα το τηρήσετε.

 

Δείτε ακόμα:

Τετ-α-τετ με τον Σπύρο Χαλβατζή

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

2 Trackbacks

Κάντε ένα σχόλιο: