Χέρι σφιχτό, φωνή ζεστή στο όμορφο τραγούδι των ανθρώπων

Απόψε το βράδυ στις 21:00 η διαδικτυακή συναυλία Αλληλεγγύης και Διεκδίκησης των καλλιτεχνών του Βόλου

Με τη συμμετοχή άνω των 100 μουσικών, θα πραγματοποιηθεί απόψε στις 9 το βράδυ, η διαδικτυακή συναυλία Αλληλεγγύης και Διεκδίκησης, που διοργανώνεται από την Πρωτοβουλία Καλλιτεχνών Βόλου και θα μεταδοθεί από το youtube κανάλι της Πρωτοβουλίας. Όπως λένε και οι ίδιοι οι διοργανωτές μέσω της σελίδας της πρωτοβουλίας στο facebook:

Η μάσκα μας προστατεύει, αλλά δε σωπαίνει την καρδιά, το μυαλό και τη φωνή μας. Κρατάμε τις αποστάσεις αλλά και τις αντιστάσεις στη βαρβαρότητα και το άδικοΟι αγώνες μας δεν μπορούν να περιμένουν, γιατί ούτε η επιβίωσή μας μπορεί.

Εμείς πήραμε την ατομική μας ευθύνη από την πρώτη στιγμή όμως αυτό δεν φτάνει.-Διεκδικούμε να παρθούν ουσιαστικά μέτρα ενίσχυσης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Ειδικά για αυτή την κρίσιμη στιγμή που ζούμε είναι αναγκαία η επίταξη των ιδιωτικών Νοσοκομείων και των ιδιωτών Γιατρών, για να μη θρηνήσουμε άλλα θύματα επειδή δεν υπάρχουν ΜΕΘ.

-Διεκδικούμε να εξασφαλιστεί η επιβίωση όλων μας, χωρίς εξαιρέσεις, για να μη γυρίσουμε έναν αιώνα πίσω στα συλλογικά και ατομικά δικαιώματά μας.-Διεκδικούμε να αμειβόμαστε με αξιοπρέπεια από την εργασία μας για να μπορούμε να ζήσουμε από αυτήν, καθώς και το δικαίωμα μας στον ελεύθερο χρόνο. Στη ζωή μας!

Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιείται αυτή η ξεχωριστή διαδικτυακή συναυλία, ανοίγοντας ένα πλατύ διάλογο με όλη την κοινωνία, ειδικά αυτές τις στιγμές που η ανάγκη για πολιτισμό είναι τόσο μεγάλη. Παράλληλα, σκοπός της συναυλίας είναι να δείξουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη στους συναδέλφους μας που την έχουν ανάγκη. Έτσι, καλούμε όσους θέλουν και μπορούν να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια, να επικοινωνήσουν με την Πρωτοβουλία Καλλιτεχνών Βόλου.

Τα είδη που θα συλλέξουμε είναι τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια ή ότι άλλο μπορεί ο καθένας από το υστέρημά του. Όλες οι προσφορές θα συγκεντρωθούν στο κτήριο του Μεταξουργείου στη Νέα Ιωνία στο χώρο όπου στεγάζεται η Λαϊκή Αλληλεγγύη των σωματείων.

Τηλέφωνα: 6983626701, 6979990292, 6973370915, 6949407562

E – mail: [email protected]

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ

Κανάλι Youtube: Πρωτοβουλία Καλλιτεχνών Βόλου

Σελίδα Fb: Πρωτοβουλία Καλλιτεχνών Βόλου

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: