Χ. Ζαραλίκος: Την τηλεκατάρτιση έπρεπε να την αναλάβει ο Άδωνις, που έχει και παρελθόν στα σεμινάρια

Μην αδικείται τον Βρούτση. Είναι πολύ είναι καλός σε θέματα ανεργίας: την περασμένη φορά την έφτασε κοντά στο 30%, τώρα με τον κορονοϊό μπορεί να σπάσει το ρεκόρ.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά, μετά την πασχαλινή αγρανάπαυση.

Εξηγεί στους καλλιτέχνες που έχουν βογκήξει από την κρίση πώς μπορούν να πλουτίσουν ασκώντας το εθνικό σπορ της ρουφιανιάς.

Καταπιάνεται με το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης και τα ξόρκια κατά της πρεσβυωπίας. Σημειώνει πως αν χρειαζόταν θάρρος να αναγνωρίσει μερικά απλά ορθογραφικά λάθη, οι δάσκαλοι του δημοτικού θα ήταν κομάντο.

Υπερασπίζεται το έργο του Βρούτση, γιατί είναι καλός σε θέματα ανεργίας: την περασμένη φορά την έφτασε κοντά στο 30%, τώρα με τον κορονοϊό μπορεί να σπάσει το ρεκόρ. Σημειώνει με τα λόγια του Βρούτση τη γενναιότητα του Βρούτση να πάρει πίσω ένα τόσο ποιοτικό και χρήσιμο -κατά τον Βρούτση- πρόγραμμα.

Και υποδεικνύει τον κατάλληλο άνθρωπο για την κατάλληλη θέση των σεμιναρίων, που μπορεί να μάθει ακόμα και στα σκυλιά αρχαία ελληνικά: Άδωνις Γεωργιάδης. Μαζί με το αξιόπιστο επιτελείο του, που θα μας μάθει ότι η Ακρόπολη έχει εκατομμύρια χρόνια ιστορίας, περίπου όσα και ο Άριος που ήταν -και αυτός- Έλληνας.

Αλλά δείτε το βίντεο, γιατί τα λέει καλά και τα εξηγεί ωραία.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: