Αφού η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό, γιατί δεν προστατεύεται; – Οι καλλιτέχνες στέλνουν το δικό τους μήνυμα

Είμαστε άνθρωποι, όχι αριθμοί. Τώρα λογαριαζόμαστε. Σπάμε τη σιωπή μας. Η φωνή των μάχιμων υγειονομικών γίνεται η φωνή μας.

Καλλιτέχνες που δουλεύουν χρόνια, σε σκηνές και οθόνες, μπροστά και πίσω από τα φώτα, αγωνιώντας για την τέχνη και ένα καλύτερο αύριο, στέλνουν το δικό τους μήνυμα.

Μένουν σπίτι αλλά αναρωτιούνται αν αυτό είναι αρκετό, αν είναι αρκετό να μπει η υφήλιος σε καραντίνα. Αναρωτιούνται γιατί δε γίνονται διαγνωστικά τεστ, γιατί δε δίνονται μέσα προστασίας, κρεβάτια ΜΕΘ, γιατί κάνουμε έναν πόλεμο χωρίς όπλα.

Είμαστε άνθρωποι, όχι αριθμοί. Τώρα λογαριαζόμαστε. Σπάμε τη σιωπή μας. Η φωνή των μάχιμων υγειονομικών γίνεται η φωνή μας. Να παρθούν όλα τα μέτρα, για να μην κινδυνέψουν όσοι θα μπορούσαν να σωθούν. Ο αγώνας συνεχίζεται…

Μια πρωτοβουλία του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου, του Σωματείου Εργαζομένων στο Χώρο του Χορού και του Σωματείου Εργαζομένων στο Θέαμα Ακρόαμα.

Συμμετείχαν οι ηθοποιοί Νικολέτα Βλαβιανού, Αργύρης Ξάφης, οι μουσικοί Δημήτρης Ζερβουδάκης, Δημήτρης Μυστακίδης, Γιώργος Σαρρής, Δημήτρης Σφίγγος και οι χορευτές Σεσίλ Μικρούτσικου, Γιάννης Νικολαΐδης, Μαργαρίτα Τρίκκα.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: