Το “σαξές στόρι” της καταστολής συνεχίζεται – Οι σημερινές προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις!

Η ΕΛ.ΑΣ. αποδεικνύει ότι είναι διαχρονικά η μεγαλύτερη πηγή βίας, επεισοδίων και μετάδοσης του κορονοϊού.

Ποιος ήταν ο απολογισμός μιας ημέρας που οι διαδηλωτές έκαναν συμβολικές κινήσεις και δεν υπήρξαν επεισόδια;

60 προσαγωγές, που στοιβάχτηκαν σε κλούβες, στη ΓΑΔΑ και στο Μεταγωγών της Πέτρου Ράλλη -για το καλό μας πάντα και για να μην έχουμε διασπορά του ιού. Ο υπερβάλλων ζήλος της ΕΛ.ΑΣ. και του “επιτελικού κράτους” δίνει καρπούς. Η βία στους φωτορεπόρτερ, ακόμα και σε μια ανθοδέσμη στο σημείο της δολοφονίας, είναι η απαραίτητη κοπριά, που βρωμάει αλλά είναι χρήσιμη, για να εμπεδώσουμε το αποτέλεσμα.

Μήπως όμως αναγνωρίστηκαν όλες αυτές οι προσαγωγές των διαδηλωτών που συμμετείχαν σε συμβολικές κινητοποιήσεις, χωρίς να κάνουν το παραμικρό, ως υπερβάλλων ζήλος;

Όχι. Οι προσαγωγές που έγιναν κυρίως στα Εξάρχεια, όπου είναι το σημείο της δολοφονίας του Αλέξη, αλλά και άλλες περιοχές της Αθήνας, μετατράπηκαν τελικά σε συλλήψεις, με το σκεπτικό της… παραβίασης των υγειονομικών μέτρων. Αυτά δηλαδή που έγραψαν στα παλιά τους υποδήματα οι δυνάμεις καταστολής -θα λέγαμε και στο κράνη τους, που είναι κενά περιεχομένου, αυτά όμως τα φυλάνε για να προδίδουν τα ναζιστικά τους ιδεώδη.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι 13 υγειονομικοί και οι 5 γιατροί, ενώ σύμφωνα με καταγγελίες στελεχών της ΟΕΝΓΕ δεν τους είχε επιτραπεί καν να επικοινωνήσουν με τους δικηγόρους τους!

Την ίδια στιγμή, οι αρχές προχωρούσαν στις προσαγωγές δύο συνηγόρων που ήταν μέλη της Πολιτικής Αγωγής στη Δίκη της Χρυσής Αυγής, του Θανάση Καμπαγιάννη και του Κώστα Παπαδάκη. Οι δύο δικηγόροι έμειναν ελεύθεροι, αφού πρώτα τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για… παραβίαση των μέτρων για τον κορονοϊό. Αυτά δηλαδή που καταπάτησαν προκλητικά οι ίδιες οι αρχές, στοιβάζοντας 80 άτομα σε κλειστό χώρο, όπως καταγγέλλουν οι κρατούμενοι.

Το “σαξές στόρι” της Ελληνικής Αστυνομίας αποδεικνύει ότι παραμένει η μεγαλύτερη πηγή κρουσμάτων κορονοϊού και ωμής βίας, για να βάλει τα δικαιώματά μας στον γύψο και να μας γιατρέψει. Για το καλό μας…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: