Θανάσης Παφίλης για συνδικαλιστική μαφία – “Κοιμούνται όρθιοι αν νομίζουν πως θα τους περάσει” (VIDEO)

Καταπέλτης κατά της μαφιόζικης κλίκας στη διοίκηση της ΓΣΕΕ και των φασισταριών που τη στηρίζουν ο Θανάσης Παφίλης στη βουλή, μιλώντας για πρακτικές που είχαμε να δούμε από τη χούντα.

Mε μια παρέμβαση – κόλαφο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, κατήγγειλε τα αίσχη της συνδικαλιστικής μαφίας της ΓΣΕΕ στη Ρόδο, βάζοντας παράλληλα στο στόχαστρο και την ολόπλευρη στήριξη που της παρέχει η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή:

«Οι φασίστες δολοφόνοι και μαχαιροβγάλτες του Παύλου Φύσσα, μεταναστών κ.ά.,  με τους φασιστικούς χαιρετισμούς του Χίτλερ, αυτοί που όλα τα χρόνια υπερασπίζονται τα συμφέροντα του κεφαλαίου για να τσακίσει τους εργαζόμενους, αυτοί ήρθαν σήμερα να υπερασπιστούν την εργοδοσία και τη συνδικαλιστική μαφία που έχει καθίσει στο σβέρκο των εργαζομένων και πρέπει να πάνε φυλακή», τόνισε ο Παφίλης, προσθέτοντας για τους χρυσαυγίτες πως “το σκυλί γαβγίζει σε αυτόν που το ταΐζει”, ενώ υπενθύμισε και τα δουλεμπορικά γραφεία ευρέσεως εργασίας της οργάνωσης στη Χαλκίδα, που έδινε “δουλειά μόνο για Έλληνες με 16 ευρώ” κι έκλεισε μετά τις καταγγελίες του ΚΚΕ. Τα ίδια έκαναν και ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, επιτιθέμενοι μεταξύ άλλων στο ΠΑΜΕ και το Σωτήρη Πουλικόγιαννη, που τον κατηγορούν σήμερα για δήθεν τραμπουκισμούς. Οι ίδιοι έγιναν εξαπτέρυγα του Κιουτσούκη, το ακροδεξιό παραλήρημα του οποίου καταδίκασε ακόμα και η ΔΑΚΕ. ” Τα φασισταριά, αυτά τα τομάρια έρχονται να καλύψουν την προσπάθεια να επιβληθεί με το έτσι θέλω η εργοδοσία στο συνδικαλιστικό κίνημα”, είπε σε άλλο σημείο προσθέτοντας πως: Αν νομίζουν πως όπως ο μακαρίτης Λάσκαρης,  θα καταργήσουν την ταξική πάλη κάνουν λάθος.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ έστειλε μήνυμα στη μαφιόζικη κλίκα που λυμαίνεται την ηγεσία της ΓΣΕΕ πως “Αν νομίζουν ότι θα τους περάσει έχουν αυταπάτες, κοιμούνται όρθιοι, δε μασάμε, ούτε μασάν οι εργαζόμενοι, θα συσπειρωθούν ταξικά και θα ξεβρωμίσουν από αυτή τη μαφία που ξεπουλάει τα συμφέροντα των εργαζομένων.”

Στυ συνέχεια κατέθεσε το εξώδικο της ΔΑΣ, με όλες τις παρανομίες της διοίκησης, λέγοντας στους παριστάμενος “να δούμε ποιος θα έχει το θάρρος ή το θράσος να υποστηρίξει μετά από αυτό όσα γίνονται”.

Αναφέρθηκε αναλυτικά σε μια σειρά καραμπινάτες περιπτώσεις εργοδοτών – συνδικαλιστών, όπως ο διαβόητος Καραγεωργόπουλος, καθώς και σωματεία φαντάσματα και ανύπαρκτους ψηφίσαντες.

Μίλησε για τους μπράβους που περνούσαν από 4 φέις κοντρόλ τους εκλεγμένους αντιπροσώπους κι αναρωτήθηκε “Είναι συνδικαλιστικό κίνημα αυτό ή νύχτα;”. Πρόσθεσε πως επιχείρησαν να κάνουν συνέδριο με αποκλεισμό των ΜΜΕ και πως η μαφία της ΓΣΕΕ διάλεξε την Πρωταπριλιά για να στείλει ψέματα σε όλα τα ΜΜΕ.

Κατήγγειλε ότι τέτοιου είδους φαινόμενα είχαμε να τα δούμε από την εποχή του Μακρή και της χούντας. “Καλούν την αστυνομία να λύσει τα προβλήματα του συνδικαλιστικού κινήματος” τόνισε λέγοντας πως πρόκειται για πρακτικές που δεν αντέχουν πια ούτε αντιπρόσωποι άλλων παρατάξεων. Έκλεισε στέλνοντας μήνυμα αγωνιστικής αισιοδοξίας, πως οι εργαζόμενοι δε θα το βάλουν κάτω, αλλά θα συνεχίσουν τον αγώνα για την απομόνωση της συνδικαλιστικής μαφίας, μακριά από τις βρομιές και τις συκοφαντίες της.

 

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6


Notice: Only variables should be passed by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/functions.php on line 38

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/functions.php on line 38
1 Σχόλιο

Κάντε ένα σχόλιο: