ΤΕ Λέσβου ΚΚΕ: «Η παρουσία Γερμανών νεοναζί αποτελεί πρόκληση για το λαό του νησιού μας»

Ο λαός αυτού του νησιού έχει πληρώσει βαρύ φόρο αίματος παλεύοντας να διώξει τις ναζιστικές δυνάμεις κατοχής με επικεφαλής το ηρωικό ΕΑΜ – ΕΛΑΣ. Είναι ανεπιθύμητοι και πρέπει να φύγουν αμέσως από τούτον εδώ τον τόπο.

Ανακοίνωση της ΤΕ Λέσβου για τους εισαγόμενους νεοναζί που έσπευσαν στη Λέσβο και άλλες κριτικές περιοχές.

«Η παρουσία ομάδας ακροδεξιών Γερμανών νεοναζί αποτελεί πρόκληση για το λαό του νησιού μας.

Είναι ανεπιθύμητοι και πρέπει να φύγουν αμέσως από τούτον εδώ τον τόπο.
Ο λαός αυτού του νησιού έχει πληρώσει βαρύ φόρο αίματος παλεύοντας να διώξει τις ναζιστικές δυνάμεις κατοχής με επικεφαλής το ηρωικό ΕΑΜ – ΕΛΑΣ.

Ο ερχομός τους εδώ προφανώς συνδέεται με τη δράση ακροδεξιών ομάδων που το τελευταίο διάστημα επιχειρούν να ξανασηκώσουν κεφάλι.

Οι εργαζόμενοι και οι νέοι της Λέσβου πρέπει να βρεθούν απέναντι σε κάθε ομάδα που επιτίθεται σε πρόσφυγες και μετανάστες την ίδια ώρα που αυτές στηρίζουν αυτούς που προκαλούν, με τις επεμβάσεις, τους πολέμους μαζικές ροές προσφύγων και μεταναστών, που στηρίζουν την εισβολή του Ερντογάν στη Συρία και την αξιοποίηση των προσφύγων ως διαπραγματευτικό χαρτί. Δηλαδή το ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ και την ΕΕ.

Ο λαός της Λέσβου πρέπει να σταθεί απέναντι σε αυτές τις ομάδες που βιαιοπραγούν ενάντια σε εργαζόμενους των ΜΚΟ τη στιγμή, που αυτές, στηρίζουν την πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ που αξιοποιούν τις ΜΚΟ στο πλαίσιο της πολιτικής που εγκλωβίζει τα θύματα στα νησιά του Αιγαίου και επιδιώκει να κάνει και το νησί μας μια μεγάλη φυλακή της ΕΕ.

Αυτές οι ακροδεξιές ομάδες και δυνάμεις και όλοι όσοι τους στηρίζουν υπηρετούν τους αντιδραστικούς σχεδιασμούς κατά του λαού του νησιού μας».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: