Στον αέρα το blog της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Πετρούπολη

Οι κομμουνιστές της Πετρούπολης πιάνουν το τρένο της ΕΤΕ και το ιστολόγιο της Λαϊκής Συσπείρωσης βάζει το δικό του λιθαράκι για την επανεκλογή του κομμουνιστή δημάρχου και την ταξική ενημέρωση για τα ζητήματα που αφορούν τους κατοίκους της περιοχής.

Εκατό χρόνια πριν, στο Πέτρογκραντ, οι μπολσεβίκοι έδιναν τη δική τους προπαγανδιστική μάχη με εφημερίδες και προκηρύξεις. Οι καιροί έχουν αλλάξει και στη σύγχρονη Πετρούπολη της Ελλάδας, που είναι και αυτή βαμμένη κόκκινη, οι κομμουνιστές κάνουν τα πρώτα βήματα στην αξιοποίηση των σύγχρονων ηλεκτρονικών μέσων, που συμπληρώνουν τη ζωντανή επαφή και τα παραδοσιακά εργαλεία.

Εδώ και λίγες μέρες λοιπόν είναι στο διαδικτυακό αέρα το ιστολόγιο (blog) της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Πετρούπολης, βάζοντας το δικό του λιθαράκι για την επανεκλογή του κομμουνιστή δημάρχου Βαγγέλη Σίμου, καθώς και για τη διάδοση παρεμβάσεων, κινητοποιήσεων και άλλων ζητημάτων που απασχολούν τους δημότες.

Πατώντας λοιπόν σε αυτόν το σύνδεσμο, μπορείτε να μεταβείτε στο blog της Λαϊκής Συσπείρωσης Πετρούπολης και να παρακολουθείτε τις αναρτήσεις του. Ενώ σύντομα αναμένεται και η σελίδα στο Facebook, για την υποστήριξη της ΛΑΣΥ και την επανεκλογή του Βαγγέλη Σίμου στη θέση του δημάρχου.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: