Στο δρόμο που χάραξε ο Βελόπουλος – Ο Άδωνις ζητά απέλαση για τους πρόσφυγες που φώναζαν “Bye-Bye Μόρια”

Ο Άδωνις ζητάει να απελαθούν όσοι δε σεβάστηκαν το κολαστήριο, που είναι δημόσια περιουσία, και όσοι συμμετείχαν στα επεισόδια. Μάλλον δεν εννοεί όμως τα ΜΑΤ που εκτέλεσαν εντολές και αντιμετώπισαν με χημικά άοπλους πρόσφυγες και οικογένειες με μικρά παιδιά.

Αν έχεις τέτοια δεξιά, τύφλα να έχει η ακροδεξιά και οι φασίστες.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης βαδίζει στα χνάρια του Βελόπουλου και κάνει λόγο για απελάσεις, ενώ ποστάρει ένα βίντεο της “Ομάδας Αλήθειας” του Μουρούτη, που κάνει λόγο για “λαθρομετανάστες” -όπως ακριβώς και οι φασίστες- έχοντας προγράψει ήδη την τύχη τους.

Συγκεκριμένα, λέει πως πρέπει να απελαθούν όσοι συμμετείχαν στα επεισόδια, καταστρέφοντας δημόσια περιουσία (με αυτό το τελευταίο εννοεί το κολαστήριο), αλλά υποθέτουμε πως δεν εννοεί τις δυνάμεις των ΜΑΤ και την πολιτική τους ηγεσία που επιχείρησαν με χημικά εναντίον άοπλων προσφύγων και οικογενειών με μικρά παιδιά.

Άνθρωποι που δεν σέβονται τους Νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας και που καταστρέφουν δημόσια περιουσία δεν δικαιούνται άσυλο στην Ελλάδα. Πρέπει όλοι όσοι συμμετείχαν στα επεισόδια να απελαθούν αυτομάτως: Λαθρομετανάστες: “Βye Bye Moria” την ώρα της φωτιάς

Εντάξει, μπορεί να μην κάνει ανοιχτά λόγο για “ξερονήσια” -ακόμα- πρόκειται όμως για το ίδιο ακριβώς κυβερνητικό στέλεχος που εξηγούσε πως η Μόρια πρέπει να είναι κολαστήριο και να το μάθουν όλοι αυτό, για να τους αποτρέψει να έρθουν στην Ελλάδα!

Το ίδιο ακριβώς λέει στην ουσία και ο Πέτσας ως κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημειώνοντας πως κανείς δεν πρόκειται να φύγει από το νησί -πλην των ασυνόδευτων ανηλίκων. Έτσι οι πρόσφυγες μένουν κυριολεκτικά στον δρόμο και η μοναδική έγνοια της κυβέρνηση είναι να διασφαλίσει ότι δε θα φύγουν από το καμένο κολαστήριο και δε θα διασκορπιστούν στο νησί της Λέσβου!

Ο Βελόπουλος μπορεί να παίζει ρόλο ακροδεξιού λαγού, ο Άδωνις όμως δεν μιλάει τυχαία, ούτε εκφράζει προσωπικές απόψεις, ως βασικό στέλεχος μιας ακροδεξιάς κυβέρνησης, που βάζει διαρκώς τους πρόσφυγες στο στόχαστρο.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: