Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα; Νέα επίθεση Νικολόπουλου στον Πελετίδη για “μπαούλα του σταλινισμού”

“Κάναμε υπομονή 5 χρόνια. Λίγους μήνες ακόμη θα αντέξουμε την “βαρβαρότητα” της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής… ” λέει ο υπερασπιστής του μη βάρβαρου Καλαμπόκου για τη δημαρχία Πελετίδη και όλοι τεντώνουμε τα αυτιά μας να τον ακούσουμε.

Δεν περνάει μέρα που ο γνωστός ακροδεξιός Νίκος Νικολόπουλος να μην πετάξει κάποιου είδους λάσπη στο δήμαρχο Πάτρας. Αυτή τη φορά πήρε αφορμή από “καταγγελίες” για τη συμπεριφορά του δήμου σε κοινόχρηστους χώρους της Πάτρας. Ενοχλημένος από την “εκτεταμένη απορρύπανση” δημόσιων χώρων και δημοτικών κτιρίων, ανάμεσά τους και το δημαρχείο, ο βουλευτής έκανε λόγο για “πρακτικές που είχαμε κλείσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας” και “μπαούλα του σταλνισμού“. Κατηγόρησε ουσιαστικά τον Κώστα Πελετίδη ότι οι δημόσιοι χώροι και υποδομές αντιμετωπίζονται ως “ιδιοκτησία” του ΚΚΕ, αφού μόνο έτσι μπορεί να αντιληφθεί ο Νικολόπουλος την απόδοση των δημοτικών χώρων στο λαό κι όχι σε επιχειρηματικά συμφέροντα, όπως όλες οι προηγούμενες διοικήσεις κι όπως οραματίζεται κι ο ίδιος.

Οι συκοφαντίες κορυφώθηκαν όταν επικαλέστηκε, ανώνυμες πάλι φυσικά, καταγγελίες περί δήθεν πιέσεων σε δημοτικούς υπαλλήλους να παραστούν στη σημερινή εκδήλωση απολογισμού της δημοτικής αρχής στο ΕΑΠ,για να προχωρήσει μετά σε ένα ακόμα ρεσιτάλ αντικομμουνισμού από αυτά στα οποία διαπρέπει:

“Δεν θα ήθελα να πιστέψω, ότι με τέτοιες πρακτικές θα προσπαθήσει το ΚΚΕ να παραμείνει γαντζωμένο στην Δημοτική Αρχή. Όμως, επειδή ακριβώς πρόκειται για το ΚΚΕ είναι χαμένος κόπος, κάθε προσπάθεια προσαρμογής του στην ευπρέπεια και τον σεβασμό στην αισθητική της πόλης.

Κάναμε υπομονή 5 χρόνια. Λίγους μήνες ακόμη θα αντέξουμε την “βαρβαρότητα” της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής… ”

Λίγο ακόμα και θα μιλήσει για τα πατρινά γκούλαγκ που ετοιμάζει ο Πελετίδης αν εκλεγεί και τα ψυχιατρεία στα οποίο θα εγκλειστούν αντιφρονούντες σαν τον ίδιο. Κι ακόμα δεν είμαστε καν στην κορύφωση της προεκλογικής περιόδου…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: