ΣΦΕΑ: Στις 7 Οκτώβρη θα βρεθούμε ξανά στο δρόμο για να καταδικαστεί η εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής

Δεν ξεχνάμε τα δεκάδες εγκλήματα των ναζί της Χρυσής Αυγής σε βάρος των εργαζομένων, της νεολαίας, των μεταναστών και προσφύγων.

Στις 7 Οκτώβρη ημέρα ανακοίνωσης της απόφασης της δίκης της Χ/Α, θα βρεθούμε ξανά στο δρόμο για να καταδικαστεί η εγκληματική ναζιστική οργάνωση της Χ/Α.

Δεν ξεχνάμε τα δεκάδες εγκλήματα των ναζί της Χ/Α σε βάρος των εργαζομένων, της νεολαίας, των μεταναστών & προσφύγων.

    Στις 18 Σεπτέμβρη 2020, συμπληρώθηκαν εφτά (7) χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τα τάγματα εφόδου της ναζιστικής – εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. 

Της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα  είχε προηγηθεί η δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν και οι επιθέσεις  των φασιστών σε Αιγύπτιους Αλιεργάτες, σε συνδικαλιστές, σε κομμουνιστές της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος. Οι δολοφονικές αυτές επιθέσεις αποτέλεσαν την κορύφωση της εγκληματικής δράσης των φασιστών της Χ/Α,  δράσης που στρέφονταν αρχικά κατά μεταναστών, μικρεμπόρων εμποροπανηγύρεων και νέων ανθρώπων. 

   Το γεγονός ότι το ναζιστικό αυτό μόρφωμα, κάτω και από τη δράση του εργατικού και λαϊκού κινήματος, βρίσκεται σήμερα εκτός βουλής, είναι θετικό αλλά δε πρέπει να  μας εφησυχάζει. 

   Δεν πρέπει να μας εφησυχάζει το γεγονός πως στελέχη της Χ/Α την εγκαταλείπουν, μπροστά στο φόβο που τους δημιουργεί η έκβαση της δίκης. Η ναζιστική Χρυσή Αυγή, όπως και τα νέα φασιστικά μορφώματα που δημιουργήθηκαν από αυτούς που την εγκατέλειψαν, μπορεί πρόσκαιρα να αναδιπλώθηκαν, αλλά δεν θα εγκαταλείψουν την εγκληματική τους δράση, κατά των εργαζομένων, των μεταναστών, των ανθρώπων του μόχθου, καθόσον  η εκμετάλλευση, η επίθεση στα δικαιώματα των εργαζομένων, η εργοδοτική τρομοκρατία, είναι το σάπιο έδαφος που καλλιεργεί το φασισμό, το ρατσισμό, την ξενοφοβία.

Το Δ.Σ. του  ΣΦΕΑ  καλεί τα μέλη του Συνδέσμου τους εργαζόμενους και τους νέουςστη Συγκέντρωση έξω από το Εφετείο Αθηνών την ΤΕΤΑΡΤΗ  7 Οκτώβρη 2020 στις 10:00 το πρωί, όταν θα ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου κατά της Χ/Α και των πρωτοπαλίκαρων της, για να απαιτήσουμε:

  •  Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δολοφόνοι ναζιστές της εγκληματικής οργάνωσης «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».

Σύνδεσμος Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών 1967-1974

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: