Σε 7 μέρες – Η ΚΝΕ αποκαλύπτει με ντοκουμέντα τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής

Η ΚΝΕ ξεκινάει μια σειρά σποτ με ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ξεκάθαρα τον ναζιστικό και εγκληματικό της χαρακτήρα, αυτό που κρίνεται δηλαδή και στη δίκη της νεοναζιστικής συμμορίας.

Επτά μέρες πριν από την ανακοίνωση της απόφασης για τη δίκη της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής, η ΚΝΕ ξεκίνησε μια σειρά σποτ με ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ξεκάθαρα τον ναζιστικό και εγκληματικό της χαρακτήρα, αυτό που κρίνεται δηλαδή απ’ τη δίκη, και τα προλογίζει ως εξής.

Στις 7 Οκτωβρίου, μετά από απαράδεκτη καθυστέρηση 5,5 χρόνων, με μεγάλες ευθύνες των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, θα ανακοινωθεί η απόφαση της δίκης της ναζιστικής-εγκληματικής οργάνωσης “Χρυσή Αυγή”.

Από σήμερα και μέχρι τις 7 Οκτωβρίου η ΚΝΕ θα δημοσιεύει ένα σποτ με ντοκουμέντα που αποδεικνύουν τη ναζιστική ιδεολογία της Χρυσής Αυγής, ως κίνητρο της εγκληματικής της δράσης, αλλά και ντοκουμέντα που αποδεικνύουν τον ίδιο τον εγκληματικό χαρακτήρα της. Η παραδειγματική τιμωρία των ναζί δολοφόνων, που μέχρι σήμερα κυκλοφορούν ελεύθεροι συνεχίζοντας να σπέρνουν το φασιστικό-ρατσιστικό δηλητήριο, είναι λαϊκή απαίτηση!

Όλοι την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 10:00 π.μ. στο Εφετείο! Προσυγκέντρωση στον σταθμό του Μετρό «Αμπελοκήπων».

Στο πρώτο βίντεο, βλέπουμε τους φασίστες συγκεντρωμένους να χαιρετάν ναζιστικά τον αρχηγό τους, να σηκώνονται όρθιοι και να αρχίζουν να τραγουδάν εθνικιστικά εμβατήρια.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: