Ρίχνουμε κόκκινο στη νύχτα τους – Η πρώτη ψήφος να είναι κόκκινη

Ψηφίζουμε όπως αγωνιζόμαστε. Γιατί το πραγματικά σύγχρονο είναι εμείς να ζούμε καλύτερα απ’ ό,τι ζούσαν οι γονείς και οι παππούδες μας.

Γιατί το πραγματικά σύγχρονο είναι εμείς να ζούμε καλύτερα απ’ ό,τι ζούσαν οι γονείς και οι παππούδες μας.

Γιατί για μας σύγχρονο και νέο είναι παιδιά να μην εγκαταλείπουν το σχολείο και τις σπουδές τους επειδή δεν έχουν να καλύψουν τα έξοδα.

Γιατί δεν θα ανεχθούμε να γίνουμε το φτηνό εργατικό δυναμικό που θα ζει με μισθούς πείνας.

Γιατί στην εποχή με την τεράστια ανάπτυξη της τεχνολογίας, της παραγωγής και της επιστήμης εμείς δε δεχόμαστε ότι θα ζούμε χωρίς σταθερή δουλειά, δικαιώματα, χωρίς ολοκληρωμένη μόρφωση.

Γιατί δεν δεχόμαστε ενώ υπάρχουν τόσες πολλές ανάγκες στην κοινωνία η νεολαία να βουλιάζει από την ανεργία.

Γιατί για εμάς ο πολιτισμός και ο αθλητισμός δεν είναι εμπόρευμα αλλά δικαίωμα, ανάγκη όπου κάθε άνθρωπος πρέπει να έχει δωρεάν πρόσβαση.

Γιατί για εμάς όμορφη πόλη δεν είναι αυτή με τους πολλούς κήπους και τα παρτέρια αλλά αυτή με ευτυχισμένους ανθρώπους αυτούς που τη ζουν, τη δουλεύουν, της δίνουν ζωή.

Ψηφίζουμε όπως αγωνιζόμαστε.

Γιατί το ΚΚΕ και η ΚΝΕ ήταν εκεί σε κάθε μικρό και μεγάλο αγώνα της νεολαίας. Στους δρόμους που συναντηθήκαμε για το σχολείο που θα μορφώνει και δε θα εξοντώνει κόντρα στο Νόμο Γαβρόγλου-ΣΥΡΙΖΑ για το Λύκειο.

Στα ανώτατα ιδρύματα για δωρεάν σπουδές, για ζωή με δικαιώματα . Στους χώρους δουλειάς , στη μάχη για συλλογικές συμβάσεις εργασίες, ενάντια στις απολύσεις.

Ενάντια στους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις της λαϊκής περιουσίας.

Κόντρα στο ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς.

Κόντρα στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, που η χώρα μας έχει μετατραπεί μία απέραντη ΝΑΤΟϊκή βάση.

Κόντρα στους φασίστες και τις σάπιες ιδέες τους, γκρεμίζουμε τη ναζιστική χρυσή αυγή από την 3η θέση.

Δε μασάμε στα δήθεν προοδευτικά μέτωπα που στήνει ο ΣΥΡΙΖΑ κόντρα στον συντηρητισμό θέλοντας να εγκλωβίσει το αντιφασιστικό αίσθημα του κόσμου. Την ίδια ώρα που καθυστερεί 4 χρόνια τη δίκη της ΧΑ, συναντιόνται σε στρατιωτικές ασκήσεις με υπόδικους ναζιστές της ΧΑ, που περνάνε ελαφρυντικούς νόμους για τις εγκληματικές οργανώσεις έτσι ώστε να πέσουν στα μαλακά, που στέλνουν ΜΑΤ να χτυπήσουν κομμουνιστές για να προστατέψουν τους φασίστες, που στους περισσότερους δήμους ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΚΙΝΑΛ ψηφίζουν υπέρ στο να έχει χώρο αυτό το ναζιστικό μόρφωμα να σπέρνει το ρατσιστικό δηλητήριο, μας μιλάνε για τη πάλη ανάμεσα στη πρόοδο και τη συντήρηση.

Για αυτό η μόνη συνεπής αντιφασιστική ψήφος είναι του ΚΚΕ.

Γιατί είναι το μόνο κόμμα που χτυπά τη ρίζα του προβλήματος. Το σάπιο αυτό σύστημα που γεννά, θρέφει και αξιοποιεί τους φασίστες.

Γιατί παλεύουμε στην απομόνωση κάθε φασιστής και ρατσιστικής φωνής.

Γιατί πρωτοστατούμε στη πάλη Ελλήνων και μεταναστών εργατών που είναι η μόνη ικανή να τσακίσει τους φασίστες και το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα που υπηρετούν.

Γιατί το ΚΚΕ παλεύει ενάντια στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, που για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων κάνουν πολέμους, σπέρνουν φτώχεια δημιουργούν εκατομμύρια πρόσφυγες.

Ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει δυνάμωμα της πάλης για την Ευρώπη του σοσιαλισμού.

Στέλνουμε πανευρωπαϊκό μήνυμα! Η ΕΕ των εκατομμυρίων φτωχών, ανέργων και αστέγων, η ΕΕ των πολέμων και των θαλασσοπνιγμένων προσφύγων, η ΕΕ της καταστολής και του αυταρχισμού δεν είναι η δική μας Ευρώπη. Δυναμώνουμε τον αγώνα για την Ελλάδα και την Ευρώπη του σοσιαλισμού, της κοινωνίας της πραγματικής ελευθερίας, της ζωής με δικαιώματα!

Στηρίζουμε το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές Λαϊκή συσπείρωση σε δήμο και περιφέρεια, Γιατί μαζί με τη νεολαία διεκδικούμε να κάνουμε πράξη τα όνειρα και τις ανάγκες μας.

Άρθρο του Θοδωρή Βέλιου, υποψήφιους Δημ. Συμβούλου με τη Λαϊκή Συσπείρωση στην Άρτα, από τη σελίδα Μαχητής.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: