ΟΣΥΒΕΤ: Να καταδικαστούν οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής – Απεργία και αντιφασιστικό συλλαλητήριο την ημέρα της απόφασης

Μία μόνο θέση αξίζει σε ΟΛΟΥΣ τους νεοναζί δολοφόνους της Χρυσής Αυγής: βαθιά μέσα στη φυλακή! Η αθώωσή τους θα είναι ένα σκάνδαλο σε βάρος των δημοκρατικών ελευθεριών όλων μας.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  (ΟΣΥΒΕΤ) ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, τέως  ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Απαιτούμε την παραδειγματική καταδίκη
των δολοφόνων νεοναζί της Χρυσής Αυγής!
Αντιφασιστικό συλλαλητήριο 7/10, στο Εφετείο (Λ. Αλεξάνδρας)!

Η ώρα της απόφασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής έφτασε! Στις 7 Οκτώβρη το δικαστήριο θα ανακοινώσει την απόφασή του και για το αντιφασιστικό κίνημα πρέπει να σημάνει συναγερμός!

Για να καταδικαστούν, επιτέλους, οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν και μαζί τους όλος ο παραστρατιωτικός μηχανισμός της εγκληματικής οργάνωσης που έβγαζε τάγματα εφόδου στους δρόμους για να τρομοκρατούν και να χτυπάνε μετανάστες, συνδικαλιστές και αγωνιστές των κινημάτων και της Αριστεράς. Για να μπει τέρμα στην ασυλία που τους παρείχε ο κρατικός μηχανισμός. Για να μην απαλλαγούν, ούτε να πέσουν στα μαλακά οι φασίστες, παίρνοντας ξανά το πράσινο φως γα να βγουν από τις τρύπες τους, να εξασφαλίσουν εκατομμύρια χρηματοδότηση, να ανοίξουν γραφεία-ορμητήρια στις γειτονιές.

Το εργατικό κίνημα και τα συνδικάτα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της σύγκρουσης με τις φασιστικές συμμορίες, υπερασπίζοντας την ενότητα όλων των εργαζόμενων, ενάντια στις ρατσιστικές πολιτικές που έχουν στόχο να διασπάσουν και να αποπροσανατολίσουν τους εργαζόμενους και τη νεολαία.

Μία μόνο θέση αξίζει σε ΟΛΟΥΣ τους νεοναζί δολοφόνους της Χρυσής Αυγής: βαθιά μέσα στη φυλακή! Η αθώωσή τους θα είναι ένα σκάνδαλο σε βάρος των δημοκρατικών ελευθεριών όλων μας.

  • -Δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχθούμε να πέσουν στα μαλακά οι νεοναζί δολοφόνοι.
  • -Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο και απεργιακή κινητοποίηση την μέρα της απόφασης του δικαστηρίου.
Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: