Οι συνθήκες ωρίμασαν… για ευρύτερη συνεργασία με τις ΗΠΑ – Μα γιατί να έδιωξαν άραγε τους Συριζαίους από το Πολυτεχνείο;

«Οι συνθήκες έχουν ωριμάσει για να αναζητηθούν συνεργασίες σε ένα διευρυμένο οικονομικο-πολιτικό πεδίο που συμπεριλαμβάνει τη στρατιωτική συνεργασία εντός του πλαισίου της Ευρω-ατλαντικής Συμμαχίας υπό την προϋπόθεση ότι θα είναι αμοιβαία επωφελής για τους δύο λαούς»

Πρόκειται για τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικό, Παναγιώτη Ρήγα που είναι Συριζαίος.
Δεν πρόκειται για παλιά δήλωσή του, αλλά για συνέντευξη που έδωσε στο “Documento” του Βαξεβάνη και δημοσιεύτηκε την Κυριακή, δηλαδή πολύ κοντά στην επέτειο του Πολυτεχνείου. Και λέει μεταξύ άλλων τα εξής.

«Οι ΗΠΑ παραδοσιακά είχαν στραμμένο το βλέμμα τους στη χώρα μας»

«Οι συνθήκες έχουν ωριμάσει για να αναζητηθούν συνεργασίες σε ένα διευρυμένο οικονομικο-πολιτικό πεδίο που συμπεριλαμβάνει τη στρατιωτική συνεργασία εντός του πλαισίου της Ευρω-ατλαντικής Συμμαχίας υπό την προϋπόθεση ότι θα είναι αμοιβαία επωφελής για τους δύο λαούς».

Οι συνθήκες ωρίμασαν. Όχι για καμία επανάσταση, αλλά ας μην τα θέλουμε όλα δικά μας.

Φυσικά κι έχουν κάθε δικαίωμα να πράττουν όπως θέλουν. Δεν έχουν όμως δικαίωμα στην απορία γιατί εξοργίζεται μαζί τους ο κόσμος, όταν πηγαίνουν στο Πολυτεχνείο να ποζάρουν καμαρωτοί και περήφανοι, ως “ΝΑΤΟϊκή Αριστερά”.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: