Οι “φονικοί χαρταετοί” των Παλαιστινίων και η τοξική προπαγάνδα της ΕΡΤ

Ούτε η Ισραηλινή πρεσβεία δε θα τα έγραφε καλύτερα…

Κι ενώ το κράτος του Ισραήλ αξιοποιεί τη Γιουροβίζιον για να ξεπλύνει τη δολοφονική του πολιτική, η ΕΡΤ έρχεται με μια είδηση στο… κλίμα των ημερών, να ρίξει το τελευταίο φύλλο συκής, ευθυγραμμιζόμενη με την “αριστερή κυβέρνηση” και τις στρατηγικές της συμμαχίες.

Η κυνική διατύπωση του συντάκτη της είδησης εκπλήσσει και τους πιο υποψιασμένους. Σύμφωνα με αυτήν, οι κάτοικοι της Γάζας έχουν δολοφονικά όπλα και προκαλούν στα καλά καθούμενα επεισόδια που ταράζουν τους φιλήσυχους Ισραηλινούς πολίτες που εξοργίζονται και με το δίκιο τους.

Το πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι καταφέρνει να κλείνει τα μάτια στην κατάσταση ασφυκτικής πολιορκίας στην οποία καταδικάζει το Ισραήλ τους Παλαιστίνιους στη Λωρίδα της Γάζας, στις συνεχιζόμενες δολοφονίες μικρών παιδιών, άμαχου πληθυσμού εν γένει, κι εντοπίζει τα δολοφονικά όπλα στην πλευρά που αντιστέκεται και αναπαράγει αμάσητη τη σιωνιστική προπαγάνδα. Ούτε η Ισραηλινή πρεσβεία δε θα τα έγραφε καλύτερα…

Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα και ο Πάνος Χαρίτος, από τους πλέον προβεβλημένους παρουσιαστές-δημοσιογράφους της ΕΡΤ, που έχει κάνει διάφορα ρεπορτάζ στη Μέση Ανατολή, ένιωσε την ανάγκη να διαχωρίσει τη θέση του από το προκλητικό δημοσίευμα. -μια προσφιλής τακτική, που θυμίζει το κλασικό σχήμα “δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ αλλά…”

Υστερόγραφο: ακολουθώντας το σύνδεσμο, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα γιατί ενοχλείται τόσο το κράτος του Ισραήλ από τους χαρταετούς…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: