Ο Πολάκης, τα… βοθροκάναλα της διαπλοκής και η “αριστερή κυβέρνηση” που τα στηρίζει…

Τελικά ποιος στηρίζει αυτά τα βοθροκάναλα; Και γιατί παραμένει η πάλη των τάξεων ιστορικά αδικαίωτη…;

Δεδομένο πρώτο: ο Πολάκης ξέσπασε ενάντια στους δημοσιογράφους που είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία των αφεντικών τους, κάνουν κοπτοραπτική στις δηλώσεις του και δεν προβάλλον το έργο της κυβέρνησης, γιατί έχει βάλει χέρι σε αυτά τα αφεντικά. Έχει βρει όμως το αντίδοτο στο συλλογικό αγώνα, λέγοντας:

-Όλοι σας και μόνος μου. Σας έχω…

 

Δεδομένο δεύτερο: η κοπή πίτας της τοπικής της ΝΔ στον Πειραιά έβγαλε την είδηση ότι ο Μαρινάκης πληρώνει τα λειτουργικά έξοδα του γραφείου (νοίκια, ανακαίνιση, εξοπλισμό). Μια ακόμα απόδειξη της διαπλοκής και των σχέσεων που διατηρεί ο Μαρινάκης με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σαν πολιτικός χορηγός της.

Τρίτο δεδομένο: ο Μαρινάκης είναι με τη ΝΔ παραδοσιακά, για να τιμήσει τον πατέρα του; Ή το χρήμα κοιτάζει πάντα το συμφέρον του και το ακολουθεί; Μήπως θυμάται κανείς τι στήριζε ο Μαρινάκης πχ στις εκλογές του Γενάρη του 2015;

Αν όχι, υπάρχει το παρακάτω βίντεο με τις δηλώσεις του, για να φρεσκάρει τη μνήμη του.

Υπάρχει επίσης ο – όχι και τόσο – “Μυστικός Δείπνος” του εφοπλιστή, παραμονές των αυτοδιοικητικών εκλογών του ’14, με τη Ρένα Δούρου, η οποία κατά σύμπτωση κέρδισε πανηγυρικά το β’ γύρο των περιφερειακών στον Πειραιά έναντι του τότε αντιπάλου της, Γιάννη Σγουρού.

Τέταρτο δεδομένο: ΣΥΡΙΖΑ κανάλια πληρωμές…Όλοι θυμόμαστε την προπαγάνδα για την κυβέρνηση που “στρίμωξε” τους καναλάρχες για τις άδειες, κλείνοντάς τους επί τριήμερο σε ένα δωμάτιο. Η ασφυκτική πίεση συνεχίζεται μέχρι τώρα, με την κυβέρνηση να δίνει παράταση στην αποπληρωμή της ετήσιας δόσης για τις άδειες, αντί για το Γενάρη, το Μάη, εν ονόματι των μεγάλων εξόδων που έχουν οι υγιείς επιχειρηματίες. Όταν μάλιστα ο υφυπουργός ψηφιακής πολιτικής Λ. Κρέτσος πιέστηκε από το βουλευτή του ΚΚΕ Χρήστου Κατσώτη, κατέφυγε στη γνωστή κασέτα περί 902, οφσόρ και τα ρέστα. Αντεπιχειρήματα επιπέδου, όχι αστεία.

Συμπέρασμα: τελικά ποιος στηρίζει αυτά τα βοθροκάναλα; Και γιατί παραμένει η πάλη των τάξεων ιστορικά αδικαίωτη…;

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: