Ο αντικομμουνισμός τυφλώνει! – Πληρωμένη απάντηση από ΚΝΕ-ΚΚΕ στην εμετική αντικομμουνιστική δήλωση του γραμματέα της ΠΑΣΠ Παντείου

Ο επικεφαλής της ΠΑΣΠ έπαθε …ΔΑΠ… Ταυτίζει τον Νίκο Μπελογιάννη με τους εκτελεστές του, το ΕΑΜ με τους ναζί, τους εξόριστους με τους βασανιστές της χούντας, τα μέλη της ΚΝΕ με τους μαχαιροβγάλτες της ΧΑ, τους θύτες με τα θύματα!

Την εμετική αντικομμουνιστική δήλωση του γραμματέα της ΠΑΣΠ Παντείου, Στράτου Καλογερόπουλου, ο οποίος στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φοιτητικού Συλλόγου έφτασε στο σημείο να ταυτίσει το ΚΚΕ με την εγκληματική ναζιστική Χρυσή Αυγή, καταδικάζουν με ανακοίνωσή τους η ΤΟ Παντείου της ΚΝΕ και η ΚΟΒ Παντείου του ΚΚΕ, σημειώνοντας ότι αυτή έγινε τη στιγμή που συμπληρώνονται 8 χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα και τη δολοφονική επίθεση σε συνδικαλιστές μέλη του ΚΚΕ στο Πέραμα από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής!

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν, μεταξύ άλλων:

«Απ’ ό,τι φαίνεται η αρρώστια του αντικομμουνισμού προκαλεί ανεπανόρθωτες βλάβες! Προκαλεί τύφλωση σε τέτοιο σημείο που ο επικεφαλής της ΠΑΣΠ να ταυτίζει τον Νίκο Μπελογιάννη με τους εκτελεστές του, το ΕΑΜ με τους ναζί, τους εξόριστους με τους βασανιστές της χούντας, τα μέλη της ΚΝΕ με τους μαχαιροβγάλτες της ΧΑ, τους θύτες με τα θύματα! Η ιστορία έχει γράψει ότι ο φασισμός αποτελεί γέννημα – θρέμμα του καπιταλισμού, το πιο εγκληματικό και αποκρουστικό πρόσωπο της δικτατορίας του κεφαλαίου. Οι κομμουνιστές πάλεψαν και παλεύουν ενάντια σε αυτόν και στο σύστημα που τον γεννά.

Ο επικεφαλής της ΠΑΣΠ έπαθε …ΔΑΠ αφού μέχρι σήμερα η παράταξη της ΝΔ ήταν αυτή που υιοθετούσε την ανιστόρητη εξίσωση φασισμού και κομμουνισμού! Πρόκειται για την αντιδραστική θεωρία των δύο άκρων που αποτελεί επίσημη θεωρία της ΕΕ και οδηγεί τελικά στην αθώωση του φασισμού, στο ξαναγράψιμο της Ιστορίας, στη δίωξη των προοδευτικών ιδεών σε μια σειρά χώρες.

Αλήθεια, ο γραμματέας της ΠΑΣΠ θεωρεί πως πρέπει να διώκονται οι κομμουνιστικές ιδέες στο Πανεπιστήμιο;

Τέτοιες αντιλήψεις, σαν αυτή του γραμματέα της ΠΑΣΠ, δεν έχουν θέση στους Φοιτητικούς Συλλόγους. Καλούμε κάθε φοιτητή να τους γυρίσει την πλάτη.

Καλούμε σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση και πορεία που οργανώνουν τα εργατικά σωματεία και Φοιτητικοί Σύλλογοι το Σάββατο 18 Σεπτέμβρη στις 17.00 στο Κερατσίνι με αφορμή τη συμπλήρωση 8 χρόνων από τη δολοφονία του Π. Φύσσα από τους ναζί εγκληματίες».

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: