Ο αντικομμουνισμός ενώνει… – Νέο ακροδεξιό κόμμα ετοιμάζουν Φαήλος και Τζήμερος…

Το φλερτ ξεκίνησε ως διαδικτυακή γνωριμία και φτάνει στον πολιτικό γάμο, με όχημα τις θέσεις για τα ελληνοτουρκικά και την αλλεργία τους προς την Αριστερά…

Κύλησε ο ακροδεξιός τέντζερης και βρήκε το καπάκι…

Μία ακόμα υποψηφιότητα για τον ρόλο της “σοβαρής Χρυσής Αυγής”, που απευθύνεται στο άστεγο πολιτικά φασιστικό ακροατήριο, βάζει η νέα υπό διαμόρφωση πολιτική συμμαχία του Φαήλου Κρανιδιώτη και του Θάνου Τζήμερου.

Όπως αποκάλυψε ο πολιτικός συντάκτης Βασίλης Σκουρής, η αρχική συμφωνία είναι για εκλογική συμμαχία και κοινή κάθοδο στις κάλπες, ως προθάλαμος για τη συγκρότηση νέου μορφώματος, που θα καλύψει τον χώρο της πέραν της ΝΔ Δεξιάς.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως το μεταξύ τους πολιτικό φλερτ ξεκίνησε ως… “διαδικτυακή γνωριμία”, κατόπιν προτροπής των οπαδών τους που διαπίστωσαν πως συμφωνούν σε πολλά σημεία, για να καταλήξει σε δεσμό με όχημα τις απόψεις τους για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τη θέση τους ενάντια στην Αριστερά -διάβαζε αντικομμουνισμός.

Οι δύο αποτυχημένοι πολιτευτές, που δεν έχουν πείσει ποτέ το εκλογικό σώμα να τους εκλέξει στη Βουλή, απέδειξαν ότι ο αντικομμουνισμός ενώνει και φιλοδοξούν να εκφράσουν ακριβώς αυτό: τον πιο χυδαίο, δήθεν “ακομπλεξάριστο”, ακροδεξιό λόγο, που θα παίζει τον ρόλο του λαγού για το σύστημα και τις ιδέες τους.

Ο σκουπιδοτενεκές της ιστορίας έχει αρκετό χώρο και για τη νέα τους προσπάθεια, όπως το κάνει και για τα σημερινά τους προσωποπαγή απο-κόμματα…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: