Νίκος Νικολόπουλος κατά Πελετίδη: “Αν βρεθεί κάποιος που μπορεί να διώξει τους σταλινικούς σκοταδιστές από το Δημαρχείο, εγώ θα πάω δίπλα του”

Ο γνωστός ακροδεξιός βουλευτής επιδίδεται σε ένα διαρκές κρεσέντο αντικομμουνισμού, την ώρα που όλοι οι αντίπαλοι του Πελετίδη συνασπίζονται μπροστά στον κοινό στόχο να τελειώνουν με την ενοχλητική αγωνιστική δημοτική αρχή της Πάτρας.

Πληθαίνουν καθημερινά οι επιθέσεις από το “μαύρο μέτωπο” κατά της δημοτικής αρχής στην Πάτρα και του δημάρχου Κώστα Πελετίδη. Όσοι ξεβολεύτηκαν τα χρόνια αυτά της αγωνιστικής διοίκησης, όσοι νοσταλγούν την εποχή που ο δήμος ήταν τσιφλίκι του μεγάλου κεφαλαίου και των εκάστοτε ημετέρων, έχουν αφήσει κάθε ιδεολογικό ή πολιτικό πρόσχημα και διατρανώνουν πως μόνη τους έγνοια είναι η επιστροφή στην καρέκλα. Με συνεχείς ανακοινώσεις και πληρωμένα σχόλια στα ΜΚΔ προσπαθούν να συκοφαντήσουν και να διαστρεβλώσουν το έργο του δήμου.

Οι διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των κομμάτων της αστικής διαχείρισης πέφτουν μπροστά στον κοινό αντίπαλο και το στόχο να παραμερίσουν τη σημερινή δημοτική αρχή. Δημοτικοί σύμβουλοι της ΝΔ στηρίζουν τον υποψήφιο του ΠΑΣΟ και άτομα με αξιώματα στις προηγούμενες διοικήσεις ΝΔ – ΠΑΣΟΚ δηλώνουν στήριξη στην υποψηφιότητα του Σύριζα. Οι λυκοφιλίες και οι ευκαιριακές συμμαχίες δίνουν και παίρνουν.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκστρατεία σπίλωσης ο γνωστός ακροδεξιός κι ομοφοβικός βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, που έχει εξελιχθεί σε πρωτομάστορα των φέικ νιουζ, με συκοφαντικά υπονοούμενα για καταχρήσεις και παραβάσεις. Ταυτόχρονα επιδίδεται σε ωμό αντικομμουνισμό, απευθυνόμενος στα πιο συντηρητικά αντανακλαστικά των ψηφοφόρων λέγοντας πως:

«Αν βρεθεί κάποιος ή κάποια που μπορεί να διώξει τους σταλινικούς σκοταδιστές και οπισθοδρομικούς από το Δημαρχείο, εγώ θα πάω δίπλα του. Μαζί του. (…) Ξεκαθαρίζω, λοιπόν, όποιος ή όποιοι είναι με τον κομμουνιστή Δήμαρχο είμαι απέναντί τους … Είτε τον λένε Νεοδημοκράτη, είτε τον λένε Συριζαίο, είτε τον λένε ΠΑΣΟΚτζη». Πετάει λάσπη για “τακτοποίηση 40 ημετέρων” στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας, αποκρύπτοντας πως με δικαστικές αποφάσεις μένουν στη θέση τους εκατοντάδες εργαζόμενοι που ήταν όμηροι σε αυτά τα προγράμματα ανακύκλωσης της ανεργίας.

Με λιγότερο οξείς χαρακτηρισμούς, αλλά στην ίδια ρότα αμαύρωσης κινούντε ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Αλεξόπουλος, που εμφανίζει το δήμαρχο ως υπεύθυνο της ανεργίας και ο εκλεκτός του Σύριζα Ρώρος, που είτε επιδίδεται σε σκανδαλολογία είτε ζητά την εφαρμογή της “λευκής” νύχτας σε βάρος των εργαζομένων στο εμπόριο.

Ό,τι κι αν κάνουν όμως, ο πατρινός λαός γνωρίζει ποιος ακριβώς αγωνίζεται δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια για την επίλυση των προβλημάτων και ποιοι απλώς θέλουν να γυρίσουν στην εποχή που πακτωλοί χρημάτων έρρεαν σε σκοπούς που καμία σχέση δεν έχουν με την κάλυψη των αναγκών των δημοτών. Μια πρώτη μαζική απάντηση θα δώσουν στις 6 Φλεβάρη όπου θα υπάρξει ο δημόσιος απολογισμός και παρουσίαση του έργου της Λαϊκής Συσπείρωσης, στο κλειστό γήπεδο της ΕΑΠ, με ομιλητή τον Κώστα Πελετίδη.

Με πληροφορίες από 902.gr

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: