Ναι, ο Άδωνις είναι τρολ – Ο ΣΥΡΙΖΑ ποιον ακριβώς τρολάρει;

Ο Άδωνις είναι το καλύτερο επιχείρημα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η καλύτερη συμπολίτευση που θα μπορούσε να έχει ο Άδωνις και η κυβέρνησή του.

Ναι, ο Άδωνις έχει μπερδέψει τον ρόλο του και φέρεται σαν τρολ του διαδικτύου.

Ναι, χρησιμοποίησε μια φτιαχτή φωτογραφία ως επιχείρημα και την κατέθεσε στα πρακτικά της Βουλής, καταφέρνοντας να βρεθεί ακόμα και στο στόχαστρο των Hoaxes.

Ναι, είναι τόσο φαιδρός που αρνήθηκε να παραδεχτεί ότι ήταν καταφανώς ψεύτικη η φωτογραφία που χρησιμοποίησε, έστω για τα μάτια του κόσμου.

Ναι, είναι γελοίο ένας τέτοιος πολιτικός και η κυβέρνησή του να μιλάνε για fake news και τον βρόμικο ρόλο των social media.

Ξέρετε, όμως, τι είναι εξίσου κωμικοτραγικό;

Πως του κάνει “αντιπολίτευση” ένα κόμμα που ψήφισε μαζί του για την “επένδυση στο Ελληνικό”.

Ένα κόμμα που κατηγορεί την κυβέρνηση γιατί… “είχε κολλήσει” η επένδυση και δεν την προχωρούσε.

https://twitter.com/acrobat1917/status/1374654280989302787

Που πάσχιζε χτες να αποδείξει στη Βουλή πόσες αποφάσεις πήρε για αυτήν την επένδυση, όταν ήταν κυβέρνηση -και έχει απόλυτο δίκιο.

Ένα κόμμα που κάποτε κορόιδευε τον κόσμο, έλεγε πως το Ελληνικό “δεν πωλείται” και “έδινε μάχη” για να γίνει Μητροπολιτικό Πάρκο.

Ένα κόμμα, που τρολάρει τον Άδωνι για τα fake news, αλλά στην πράξη τον επιβεβαιώνει.

Που εξαντλεί τη δική του αντιπολίτευση στο moratorium, το “μετά θα λογαριαστούμε”, τις προτάσεις για κοινό υπουργό Υγείας και διοίκηση της ΕΡΤ.

Ένα κόμμα που χρειάζεται όσο τίποτα τον Άδωνι, γιατί δεν έχει πολλά να χωρίσει, επί της ουσίας, με αυτή την κυβέρνηση.

Ο Άδωνις είναι το καλύτερο επιχείρημα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η καλύτερη συμπολίτευση που θα μπορούσε να έχει ο Άδωνις και η κυβέρνησή του.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: