Ν. Σοφιανός στον ΣΚΑΪ: “Το κανάλι σας, εκτός από δημοσιογράφους, έχει και ιδιοκτήτες. Είναι προκλητικό να τους ξεχνάει ο ΣΥΡΙΖΑ”

Είναι προκλητικό να ξεχνάει ο ΣΥΡΙΖΑ στο σποτ τους ιδιοκτήτες. Το κανάλι σας εκτός από δημοσιογράφους, που ισοπεδώνονται στο σποτ, έχει και ιδιοκτήτες, που επιδίδονται και σε άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, παίζουν παιχνίδια με όλες τις κυβερνήσεις.

Ενώ το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους εξελίσσεται από το πουθενά σε μείζον πολιτικό ζήτημα για τον δικομματικό καβγά, αλλά και την αντιπαράθεση στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τα κυρίαρχα ΜΜΕ είναι αποφασισμένα να πετάξουν την μπάλα στην κερκίδα και να μην αφήσουν να ακουστεί καμία σοβαρή και λογική πρόταση, έξω από αυτό το πλαίσιο.

Η παρέμβαση του Ν. Σοφιανού σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ έβαλε μερικά αυτονόητα σημεία, συμπυκνωμένα σε ένα πεντάλεπτο, που κύλησε όμως μετ’ εμποδίων.

Είπε ότι το ΚΚΕ θα καταθέσει νομοσχέδιο που θα υποχρεώνει τα ιδιωτικά ΜΜΕ να καταθέτουν δωρεάν τα μηνύματα κοινωνικού περιεχομένου -χωρίς να πρέπει δηλαδή να πάρουν κι ένα σκασμό λεφτά, για το αυτονόητο. Ο Σπίρτζης τον διέκοψε για να πει πως αυτό ακριβώς νομοθέτηση ο Παππάς -προφανώς πείνασαν οι καναλάρχες επί ΣΥΡΙΖΑ-, ενώ ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ (Κούτρας) αναρωτήθηκε αν πρέπει δηλαδή να μεταδίδονται δωρεάν και τα σποτ των ιδιωτικών επιχειρήσεων…

Είπε ότι είναι προκλητικό να ξεχνάει ο ΣΥΡΙΖΑ τους ιδιοκτήτες των καναλιών, τη στιγμή που ισοπεδώνει τους δημοσιογράφους στο σποτάκι του. Οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ τον διέκοψαν, μαζί με τον Σπίρτζη, γιατί είχαν την απορία: εσάς σας πείραξε που δεν είχε τους ιδιοκτήτες ή που είχε τους δημοσιογράφους;

Όταν μίλησε για συγκεκριμένα παπαγαλάκια, που χρησιμοποιούν την μεγάλη ταλαιπωρία από τον Περίπατο του Μπακογιάννη, για να βγάλουν στα μανταλάκια την κινητοποίηση των υγειονομικών -που τους χειροκροτούσαν μέχρι πρότινος από τα μπαλκόνια- και κατονόμασε μεταξύ τους τον κ. Πορτοσάλτε, ο άλλος δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ (Ντσούνος) θίχτηκε, γιατί δεν ήταν παρών ο Πορτοσάλτε να απαντήσει!

Κι όταν πετάχτηκε -διακόπτοντας πάντα- ο Μαρκόπουλος να πει για τα αντισημιτικά υπονοούμενα του σποτ του ΣΥΡΙΖΑ (ο Μωυσής με τα λεφτά κτλ) ο Σοφιανός σχολίασε ότι είναι άστοχο να εστιάζει κανείς εκεί, τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση είχε άριστες σχέσεις με το κράτος του Ισραήλ.

Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα δείτε στο βίντεο που ανέβασε το portal του 902.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: