Ν. Σοφιανός: Η αστυνομική βία και ο αυταρχισμός πάνε πακέτο με την αντιλαϊκή πολιτική!

Λέει ο κ. Μηταράκης για συνωστισμό στη Νέα Σμύρνη! Να πάει να δει τα καμπ, χιλιάδες εξαθλιωμένους πρόσφυγες να είναι εγκλωβισμένοι. Να πάει να δει τα ΜΜΜ, που δεν μπορεί να γεννήσει ο κ. Μητσοτάκης.

Η σημερινή παρέμβαση του Νίκου Σοφιανού στην πρωινή εκπομπή του MEGA ήταν σύντομη και μετ’ εμποδίων, με σκόπιμες, αλλεπάλληλες διακοπές από τους οικοδεσπότες, αλλά μεστή και ουσιαστική, βάζοντας τη σωστή διάσταση των πραγμάτων, τόσο για τη λαϊκή αντίδραση στην κρατική καταστολή, όσο και για τις εγκληματικές κυβερνητικές ευθύνες για την πανδημία.

Παραθέτουμε τις καίριες τοποθετήσεις και το βίντεο από τον 902.gr, χωρίς άλλα σχόλια.

Χτες είχαμε μια μεγάλη διαδήλωση χιλιάδων στη Ν. Σμύρνη. Ήταν απάντηση στην πολιτική τρομοκράτησης, στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, γιατί αυτά πάνε πακέτο. Η αστυνομική βία και οι νόμοι που θωρακίζουν αυταρχικά αυτό το κράτος πάνε μαζί με την αντιλαϊκή πολιτική. Και η καταστολή δεν αφορά μόνο τη Ν. Σμύρνη, είχαμε επεισόδια στους Αμπελόκηπους, στο Χαλάνδρι. Είχαμε ένα θράσος στην πρσοπάθεια ελέγχου εγκλωβισμένων πολιτών, που εδώ και έναν χρόνο είναι αντιμέτωποι με τις εγκληματικές ευθύνες διαχείρισης της κυβέρνησης.

Λέει ο κ. Μηταράκης για συνωστισμό στη Νέα Σμύρνη! Να πάει να δει τα καμπ, χιλιάδες εξαθλιωμένους πρόσφυγες να είναι εγκλωβισμένοι. Να πάει να δει τα ΜΜΜ, που δεν μπορεί να γεννήσει ο κ. Μητσοτάκης.

Η αστυνομία να κάνει ελέγχους, παίρνοντας υπόψη ότι έχουν βάλει τον λαό καραντίνα εδώ και έναν χρόνο!

Όταν έχουμε πόλεμο, κάνουμε επιτάξεις. 4 χιλιάδες ιδιωτικές κλίνες παραμένουν να πληρώνονται ακριβά από τους εργαζόμενους και το Δημόσιο που έχει κάνει τα νοσοκομεία, νοσοκομεία μιας νόσου. Υπάρχουν χιλιάδες κρεβάτια! Αν έχουμε πόλεμο, χρειάζονται επιτάξεις!

Αυτή η κυβέρνηση έχει εγκληματικές ευθύνες σε όλα τα κύματα της καραντίνας και ταυτόχρονα υλοποιεί μια πολιτική. Όταν συμβαίνει αυτό, θα υπάρχει και αντίθετη άποψη. Δε φιμώνονται τα στόματα επειδή φοράνε μάσκες. Και ξέρετε καλά ότι ο λαός φοράει μάσκες, κρατά αποστάσεις, δείχνει υπευθυνότητα, έχει δείξει ωριμότητα!

Είναι υπευθυνότατο σήμερα το μεσημέρι χιλιάδες φοιτητές και μαθητές να διαδηλώνουν για να ανοίξουν επιτέλους τα Πανεπιστήμια και τα σχολεία. Γιατί αυτή η κυβέρνηση ευθύνεται και για τη μορφωτική υποβάθμιση αυτού του λαού, για τα ψυχολογικά τραύματα κοινωνικοποίησης.

Η Επιτροπή των Ειδικών και οι αποφάσεις που παίρνει έχει αφήσει τους εργασιακούς χώρους ανεξέλεγκτους.

Τα κόμματα έχουν τη δική τους ευθύνη και εμείς παίρνουμε τη δική μας. Θέλετε να αντιμετωπίσουμε την πανδημία; Έχουμε πρόβλημα με κλίνες και ΜΕΘ; Επιτάξτε τώρα τον ιδιωτικό τομέα. Δεν μπορεί να βγαίνουν εκατομμύρια κέρδη και να πληρώνει ο λαός σε συνθήκες πολέμου. Δεν μπορεί να λέει η κυβέρνηση ότι θα ανοίξουν τα νησιά τον Μάιο αλλά τα Πανεπιστήμια θα ανοίξουν τον επόμενο Σεπτέμβρη!

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: