Η μέρα που η Ελληνοφρένεια τρόλαρε ανελέητα τα Συριζοτρόλ

Ένα αθώο τρολάρισμα του τσολιά, για την Ελληνοφρένεια και την ΕΡΤ, κατέληξε σε ένα απολαυστικό πολιτικό στριπτίζ των Συριζοτρόλ του διαδικτύου, που εξέθεταν τους εαυτούς τους χωρίς αύριο.

“Δεν περνάμε ούτε έξω από την ΕΡΤ” ήταν ο τίτλος μιας συνέντευξης που είχε δώσει ο Θύμιος Καλαμούκης, μετά τη διακοπή της τηλεοπτικής τους εκπομπής από τον ALPHA, δείχνοντας πως δε σκοπεύουν να γίνουν το άλλοθι της κυβέρνησης και της κρατικής τηλεόρασης. Και ξαφνικά…

Ένα τιτίβισμα του Αποστόλη, στον προσωπικό λογαριασμό του τσολιά, φάνηκε να τα αλλάζει όλα.

 

Έριξε νερό στο μύλο του τρολαρίσματος και ο Σπ. Γραμμένος, που αυτό το διάστημα κάνει εμφανίσεις μαζί με τον τσολιά, με ένα απαντητικό τουί, όπου τον αποχαιρετούσε.

 

“Πάει, το γύρισαν κι αυτοί” σκέφτηκαν κάποιοι. Κάποια site έσπευσαν να αναπαραγάγουν την είδηση. Και κάποιοι φρόντισαν να πέσουν σαν όρνια στην καλοστημένη παγίδα, σαν έτοιμοι από καιρό, σαν ψωραλέοι, σαν που ταιριάζει σε έμμισθα παπαγαλάκια -πολλών ευρώ ή μερικών λεπτών του ευρώ. Φρόντισαν να πέσουν με τα μούτρα κι έστησαν ένα μικρό πάρτι, σα να μην υπάρχει αύριο.

 

 

 

 

 

Το αύριο όμως έφτασε. Και γελούσε με της νύχτας και των συριζοτρόλ τα καμώματα, με τον Αποστόλη να αποκαλύπτει την αλήθεια και να διασκεδάζει με τα αντανακλαστικά των τουιτεράδων.

 

Κάποιοι στο ενδιάμεσο είχαν φροντίσει να σβήσουν τα σχόλιά τους, για να μην εκτεθούν. Κάποιοι άλλοι είχαν ίσως εσωτερική ενημέρωση από την ΕΡΤ και την γλίτωσαν. Και κάποιοι άλλοι είχαν ως υπερασπιστική τους γραμμή πως -εκτός από αυτούς- την πάτησαν και κάποιες ιστοσελίδες.

 

Σε γενικές γραμμές, παντως, ήταν ένα απολαυστικό πολιτικό στριπτίζ για Συριζοτρόλ και “ανεπίσημους” οπαδούς της κυβέρνησης. Ήταν η μέρα που η Ελληνοφρένεια και ο τσολιάς συγκεκριμένα τρόλαρε ανελέητα το στρατό των συριζοτρόλ. Τους το χρωστούσε άλλωστε. Πάντα τέτοια…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: