«Λιάνα Κανέλλη: Οι φασίστες είναι εδώ, αλλά είναι και οι κομμουνιστές εδώ…» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Να απομονώσουμε τα χίτικα βραχιολάκια που κυκλοφορούν εκτός Χρυσής Αυγής και είναι κρυμμένα παντού…Πρέπει να απομονώσουμε τα φασιστοειδή για να τσακίσουμε τον φασισμό»

«Να απομονώσουμε τα χίτικα βραχιολάκια που κυκλοφορούν εκτός Χρυσής Αυγής και είναι κρυμμένα παντού» επεσήμανε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, σήμερα, στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ1, αναφερόμενη στην τεράστια ανοχή που εκδηλώνεται στη Χρυσή Αυγή από το πολιτικό σύστημα.

«Πρέπει να απομονώσουμε τα φασιστοειδή για να τσακίσουμε τον φασισμό,» τόνισε η βουλευτής του ΚΚΕ στην τοποθέτησή της για τον ένα χρόνο από την καταδίκη της Χρυσής Αυγής. «Ένα χρόνο μετά, όποιος έχει εφησυχάσει ότι ξεμπέρδεψε με τη Χρυσή Αυγή τη βοηθάει να ξαναγεννηθεί» υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι ο φασισμός εξυπηρετεί τα συμφέροντα του κεφαλαίου και γι’ αυτό καλλιεργείται φιλικό κλίμα προς τη Χρυσή Αυγή. Αυτά τα «μαντρόσκυλα αμολιούνται για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο για να υπάρξει η αντίστοιχη καταστολή του κινήματος» τόνισε και αναφέρθηκε και στις ευθύνες των κυβερνώντων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που αναπαράγουν τη θεωρία των «δύο άκρων» και εξισώσουν τον φασισμό με τον κομμουνισμό.

Η βουλευτής του ΚΚΕ καταρρίπτοντας ισχυρισμό ότι ένα χρόνο μετά την καταδίκη της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης εκφράζεται «ομόθυμη καταδίκη» στο πολιτικό σύστημα, είπε μεταξύ άλλων ότι «οι συμπαρουσιάσεις σε διάφορες εκδηλώσεις με χρυσαυγίτες δείχνουν πως δεν είναι αποκλεισμένοι από παντού, όπως θα έπρεπε» και πρόσθεσε πως αυτή η κατάσταση αντιμετωπίζεται με πολιτικούς όρους, με πολιτική δράση και οργάνωση.

«Οι κομμουνιστές ήταν και είναι πάντα πρωτοπόροι στον αγώνα ενάντια στον φασισμό και το ναζισμό» υπενθύμισε η Λιάνα Κανέλλη καταλήγοντας στην τοποθετησή της: «Οι φασίστες είναι εδώ, αλλά είναι και οι κομμουνιστές εδώ κι όσο είμαστε εμείς εδώ και τραγουδάμε οι φασίστες δεν περνάνε».

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: