Λιάνα Κανέλλη: «Δεν τελειώνεις με τους φασίστες επειδή θα τελειώσει η δίκη της Χρυσής Αυγής» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν τελειώνεις με τους φασίστες επειδή θα τελειώσει η δίκη της Χρυσής Αυγής…το φίδι έχει πολλές φωλιές»

«Αυτή η διαδικασία κράτησε πάρα πολύ» και «το κράτος στάθηκε απέναντι στη δίκη με εξαιρετική δικονομική επιείκεια απέναντι στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή» τόνισε  η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη μιλώντας σήμερα στην τηλεοπτική εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενη στον Ν. Μιχαλολιάκο είπε ότι «παρέμεινε αρχηγός εξαιτίας της δίκης και του μήκους της» και ότι με την απολογία του, χτες, «αυτοεξευτελίστηκε ως ηγέτης και ως αρχηγός» τη ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης.

Απαντώντας σε ερώτηση των δημοσιογράφων η Λιάνα Κανέλλη είπε ότι «η Χρυσή Αυγή τελειώνει και οφείλει να τελειώσει με αυτή τη δίκη», ότι «το πολιτικό κομμάτι το ανέλαβε ο ελληνικός λαός –άργησε αλλά το έκανε», εννοώντας την μη είσοδο της εγκληματικής οργάνωσης στη Βουλή, και τόνισε ηχηρά: «Δεν τελειώνεις με τους φασίστες επειδή θα τελειώσει η δίκη της Χρυσής Αυγής» και ότι «το φίδι έχει πολλές φωλιές».

Η βουλευτής του ΚΚΕ αναφέρθηκε επίσης στις τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα που περιλαμβάνονται σε νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης και στον σχεδιασμό για περιορισμό των διαδηλώσεων. Σχολιάζοντας επίσης ορισμένες φωνές που καλούσαν σε ενέργειες προσβολής της θρησκείας προσφύγων ανέφερε ότι είναι χυδαιότητα να προκαλείς τον πεινασμένο.

Δείτε το βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: