Λιάνα Κανέλλη: “Αγοράζουμε παραμυθάκια πολύ εύκολα: Θα βγούμε από την επιτήρηση, θα φτιάξουμε ουρανοξύστη…οι υποκλοπές είναι νόμιμες…” (ΒΙΝΤΕΟ)

“Θυμίζω σε όποιον νομίζει ότι τα λέμε υπερβολικά εμείς οι κομμουνιστές ότι από το 2016 υπήρχε συνακρόαση στον Περισσό, στην έδρα της ΚΕ, μέχρι πρόσφατα και δεν έγινε καμία έρευνα…Και ως δημοσιογράφος έχω και προσωπική εμπειρία…”

Με την νομοθεσία της ΕΕ, επιτρέπεται το νόμιμο φακέλωμα όλων των πτυχών της ζωής των εργαζόμενων, των πολιτών, σημείωσε μεταξύ άλλων η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στην ΕΡΤ-1.

Σημείωσε ότι με τον κανονισμό 2021/1821 της Κομισιόν, επιτρέπεται η εμπορία του εξοπλισμού για τις παρακολούθησης σε ιδιώτες, επιτρέποντας παράλληλα την διατήρηση των προσωπικών δεδομένων και των στοιχείων όσων παρακολουθούνται επ’ αόριστον.

Υπογράμμισε ότι η διατήρηση και η ενίσχυση του συστήματος παρακολούθησης και φακελώματος, έρχεται σε μια συγκυρία που η φτώχεια και η ενεργειακή κρίση παίρνει άλλον χαρακτήρα, βάζοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, όταν οι εργαζόμενοι δεν ξέρουν αν τον χειμώνα θα έχουν να πληρώσουν το ρεύμα, εάν θα έχουν γεμάτο το ψυγείο, εάν θα μπορούν να πάρουν στα παιδιά τους σχολικά.

Η Λ. Κανέλλη σημείωσε ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν την δύναμή τους, μέσα και έξω από τους χώρους δουλειάς ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική, όπως αυτή εκφράζεται σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους.

Δείτε το βίντεο:

 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: