ΛΑΣΥ Ηλιούπολης: Να σταματήσουν τώρα οι κατασχέσεις λογαριασμών στα νοικοκυριά που δεν έχουν, ούτε μπορούν να πληρώσουν!

Αίτημα για άμεση σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου
Να σταματήσει το κυνήγι των κατασχέσεων. Με τις αποφάσεις του ΔΣ, να μπει ασπίδα και για τους υπαλλήλους των Οικονομικών Υπηρεσιών και της Ταμειακής Υπηρεσίας, που θα θελήσουν να αντιδράσουν σε μια αυτεπάγγελτη διαδικασία φοροεπιδρομής, που τους έχει επιβληθεί σε σειρά από τις κυβερνήσεις και τους μνημονικούς Νόμους!

Με βάση τα στοιχεία της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου ένα χρόνο τώρα είναι σε εξέλιξη όχι μόνο το μπλοκάρισμα του ΑΦΜ σε κατοίκους της πόλης μας για οφειλές στο Δήμο Ηλιούπολης, αλλά και οι κατασχέσεις απευθείας των τραπεζικών λογαριασμών.

Η εντολή κατάσχεσης του Δήμου άφορα ήδη σε 198 συνδημότες. Για το 2018 αντλήθηκε το ποσό των 65χιλιαδων ευρώ για τα ταμεία του Δήμου από τους λογαριασμούς 24 δημοτών και 8 εταιρειών. Με βάση τα στοιχεία στους λογαριασμούς άλλων 166 συνδημοτών μας, ο δήμος δεν βρήκε τίποτα να τους… αρπάξει!

Η εικόνα και οι αριθμοί είναι βαθειά αποκαλυπτικά.

Τα φτωχά νοικοκυριά είναι αυτά που βρίσκονται στο στόχαστρο του Δήμου, με ευθύνη πρώτα της Κυβέρνησης αλλά  και της Δημοτικής Αρχής που κινείται σταθερά στην γραμμή της φοροεπιδρομής και “τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι”.

Η  Λαϊκή Συσπείρωση ζητά από τον Πρόεδρο του Δ.Σ και τη Δημοτική Αρχή την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για αυτό το σοβαρό  ζήτημα στην πόλη.

Με πολιτική απόφαση και ευθύνη του Δ.Σ να σταματήσει το κυνήγι των κατασχέσεων στα νοικοκυριά που δεν μπορούν, ούτε έχουν να πληρώσουν.

Με τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, να μπει ασπίδα και για τους υπαλλήλους των Οικονομικών Υπηρεσιών και της Ταμειακής Υπηρεσίας, που θα θελήσουν να αντιδράσουν σε μια αυτεπάγγελτη διαδικασία φοροεπιδρομής, που τους έχει επιβληθεί σε σειρά από τις κυβερνήσεις και τους μνημονικούς Νόμους!!!

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση
Οι Δημοτικοί σύμβουλοι
ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ Α.
ΧΙΩΤΕΛΗΣ Γ.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: