Κοίτα ποιος μιλάει – Ο Τόσκας ανακαλύπτει την καταστολή

Η αφύπνιση των κυβερνητικών στελεχών από το πολιτικό τους κώμα συνεχίζεται αμείωτη, αλλά τους αφήνει παρενέργειες και επιλεκτική μνήμη

Έδειραν συνταξιούχους, σωματεία, φοιτητές και αγρότες, έριξαν χημικά, και μετά…

Μετά έχασαν τις εκλογές, έπεσαν σε κώμα, αφυπνίζονται, αλλά τους έμεινε κουσούρι η επιλεκτική αμνησία για τα δικά τους πεπραγμένα. Και τώρα ανακαλύπτουν την Αμερική της καταστολής και έκπληκτοι την καταγγέλλουν.

Με την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα να έχει χάσει ήδη 46% του τζίρου της και 190.000 ακόμη μπροστά στο φάσμα της ανεργίας, βλέπουν το «κύμα» να έρχεται και ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης αυτή τη φορά δεν κρύφτηκε, μπαίνει ο ίδιος για την κυβέρνηση Μητσοτάκη επικεφαλής του περιορισμού του δικαιώματος σε διαδηλώσεις.

Τι θα γίνει από το Φθινόπωρο όταν ο κάθε οικογενειάρχης θα χρειαστεί να πληρώσει φόρους, φροντιστήρια, ασφαλιστικές υποχρεώσεις. Θα υπάρξει συνδυασμός πολλών προβλημάτων και η λύση δεν είναι αστυνομικά μέτρα περιορισμού των διαδηλώσεων.

Αντί άλλου σχολίου, μπορούμε να υπενθυμίσουμε τις ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ (αν και ο Τόσκας προέρχεται από την κίνηση “Πράττω” του Κοτζιά) και τι θέση είχαν πάρει οι ευρωβουλευτές του τον περασμένο Γενάρη στο ευρωκοινοβούλιο, σε δύο εκθέσεις της ΕΕ για την Κοινή Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφάλειας, όπως είχε αποκαλύψει ο Ριζοσπάστης.

https://twitter.com/acrobat1917/status/1277862868277485573

Στην ετήσια έκθεση για την εφαρμογή της Κοινής Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας ανάμεσα στους υπόλοιπους «κινδύνους» για την ασφάλεια της ιμπεριαλιστικής ένωσης που «λαμβάνονται υπόψη» για τον καθορισμό της στρατηγικής της ΕΕ, πλάι στους γνωστούς θολούς όρους περί «τρομοκρατίας», «ριζοσπαστισμού» κ.τ.λ., τώρα σημειώνεται ότι λαμβάνεται υπόψη η «εμφάνιση αυταρχικών ηγετών, βίαιων μη κρατικών παραγόντων και λαϊκών διαδηλώσεων διαμαρτυρίας»!

Την έκθεση αυτή υπερψήφισαν οι ευρωβουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, ενώ οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν λευκό!

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: