ΚΝΕ: Η αλήθεια τους πονάει! Η Κούβα δεν είναι μόνη της – Κινητοποιήσεις στην πρεσβεία και το προξενείο των ΗΠΑ

Η αλήθεια τούς πονάει! Μέσα στον ορυμαγδό προπαγάνδας των αστικών ΜΜΕ και των fakenews, οι μόνοι που μπορούν να διαδώσουν την αλήθεια είναι οι λαοί. Η δύναμή τους είναι ανεξάντλητη! Όλοι και όλες στην παράσταση διαμαρτυρίας της ΚΝΕ στην Αμερικανική Πρεσβεία!

Η ΚΝΕ καλεί τους νέους και τις νέες να πάρουν μέρος στις παραστάσεις διαμαρτυρίας που διοργανώνει την Παρασκευή 16 Ιούλη, στις 8 μ.μ. στην Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα και στο Αμερικανικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη. Τους καλεί «να εκφράσουν με αυτόν τον τρόπο την αλληλεγγύη τους στον κουβανικό λαό, που τις τελευταίες μέρες παλεύει ενάντια σε ένα ακόμη ιμπεριαλιστικό σχέδιο εναντίον του».

«Η Κούβα δεν είναι μόνη της! Οι προβοκάτσιες των ιμπεριαλιστών δε θα περάσουν!», σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση το Γραφείο Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ, προσθέτοντας τα εξής:

«Έχουμε τη δύναμη να μην αφήσουμε να περάσουν στις συνειδήσεις των νέων ανθρώπων στην Ελλάδα τα βρώμικα ψέματα του συστήματος.

Γιατί η αλήθεια είναι ότι:

  • -Οι ΗΠΑ, μαζί με τη μαφία που δρα στο έδαφός τους, οργανώνουν αντικομμουνιστικές και αντεπαναστατικές διαδηλώσεις, στηρίζοντας τις δυνάμεις μέσα στην Κούβα που καλούν σε ανατροπή της κυβέρνησης.
  • -Είναι οι ίδιοι που κάνουν το άσπρο-μαύρο, παρουσιάζοντας ακόμη και διαδηλώσεις υπέρ της κυβέρνησης της Κούβας ως δήθεν αντίθετες σε αυτή, προβάλλοντας συγκεντρώσεις που έγιναν σε Αίγυπτο και Ισπανία πριν χρόνια ως τάχα σημερινές αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στην Κούβα. Δε διστάζουν μπροστά σε κανένα ψέμα για να πετύχουν τον σκοπό τους.
  • -Επικαλούνται τα δημοκρατικά δικαιώματα οι ίδιες δυνάμεις που δεν υπάρχει δικαίωμα που να μην έχουν τσακίσει, από τη Μινεάπολη ως το Ιράκ, οι ίδιοι που έχουν βομβαρδίσει και δολοφονήσει λαούς, που έχουν γεμίσει με ετοιμοπόλεμες στρατιωτικές βάσεις τους όλο τον πλανήτη. Πάει πολύ να μιλάνε για δημοκρατία οι ΗΠΑ και οι υποστηρικτές τους στην Ελλάδα, λίγους μήνες μετά από όσα παρακολουθήσαμε στις αμερικανικές εκλογές, σε συνέχεια των γεγονότων στο Καπιτώλιο στις αρχές του χρόνου.
  • -Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κουβανικός λαός στη ζωή του είναι αποτέλεσμα του ιμπεριαλιστικού απάνθρωπου αποκλεισμού των ΗΠΑ, που ξεκίνησε αμέσως μετά την Κουβανική Επανάσταση πριν 60 χρόνια. Οι διαδοχικές κυβερνήσεις των ΗΠΑ είναι αυτές που δεν αφήνουν την Κούβα να ανασάνει. Η κυβέρνηση Μπάιντεν εφαρμόζει εκτός από το δολοφονικό εμπάργκο και τα 242 πρόσθετα μέτρα εναντίον της Κούβας της κυβέρνησης Τραμπ, δηλώνοντας ότι δεν είναι στις προτεραιότητές της να αλλάξει πολιτική για την Κούβα. Αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα από αυτό που διαλαλούσαν διάφορες δυνάμεις διεθνώς, αλλά και στη χώρα μας, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΜέΡΑ25, ότι τάχα η εκλογή Μπάιντεν συνιστά προοδευτική στροφή στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ.

Η αλήθεια τούς πονάει! Μέσα στον ορυμαγδό προπαγάνδας των αστικών ΜΜΕ και των fakenews, οι μόνοι που μπορούν να διαδώσουν την αλήθεια είναι οι λαοί. Η δύναμή τους είναι ανεξάντλητη! Όλοι και όλες στην παράσταση διαμαρτυρίας της ΚΝΕ στην Αμερικανική Πρεσβεία!

Κάτω οι προβοκάτσιες των ιμπεριαλιστών! Αλληλεγγύη στον ηρωικό κουβανικό λαό! Η Κούβα δεν είναι μόνη της – Θα νικήσει!». 

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: