Κάτι κουρασμένα ΝΑΤΟϊκά παλικάρια…

Ο γερο-Πρετεντέρης όχι μόνο «δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του» για το πόσο απαράδεκτη είναι η εισβολή σε ξένες χώρες «απ’ όπου κι αν προέρχεται», αλλά αφιερώνει και κοτζάμ μισή σελίδα στο «Βήμα» για να επιτεθεί στο ΚΚΕ…

Τα τελευταία 25 – και βάλε – χρόνια δεν υπάρχει ιμπεριαλιστική επέμβαση των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ που να μην έχει στηρίξει με το πιο μεγάλο πάθος. Αλλά τώρα, ο γερο-Πρετεντέρης όχι μόνο «δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του» για το πόσο απαράδεκτη είναι η εισβολή σε ξένες χώρες «απ’ όπου κι αν προέρχεται», αλλά αφιερώνει και κοτζάμ μισή σελίδα στο «Βήμα» για να επιτεθεί στο ΚΚΕ, στο συλλαλητήριο που οργανώνει την Τρίτη στην Αθήνα και σε αυτά που κάνει σε όλη την Ελλάδα, χωρίς τάχα μου να λέει ποιός κάνει τον πόλεμο, «διερωτώμενος» αν οι βάσεις στην Ελλάδα έχουν σχέση με την καταστροφή του Κιέβου και άλλες τέτοιες κουτοπόνηρες σάχλες, με τις οποίες χρόνια τώρα βγάζει το ψωμάκι του.

Περιττό βέβαια να απαντήσει κανείς στην ανέμπνευστη, πιο μουχλιασμένη κι από ροκφόρ, ΝΑΤΟϊκή προπαγάνδα, με την οποία παλεύουν να στρατεύσουν το λαό στα βρώμικα σχέδιά τους. Απλά κάτι μας λέει πως για να έχουν επιστρατεύσει ως και τα κουρασμένα ΝΑΤΟϊκά παλικάρια για να γράφουν, μάλλον τα ζόρια είναι πολύ μεγάλα, εκεί προς κυβέρνηση και πρεσβεία μεριά. Μετά το συλλαλητήριο της Τρίτης στο Σύνταγμα θα έχουν κι άλλους λόγους να στριφογυρνάνε.

Πηγή: 902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: