Κ. Πελετίδης: «Εμείς εδώ δεν δίνουμε παράσταση…Τα αιτήματα του πατραϊκού λαού δεν τελειώνουν με την τέλεση των αγώνων» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο για τους ΙΙ Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην πόλη και επισήμανε προς όλους και στη νέα κυβέρνηση ότι τα αιτήματα του πατραϊκού λαού δεν τελειώνουν με την τέλεση των αγώνων, αλλά έχουν συνέχεια και μετά από αυτούς και απαιτούνται λύσεις.

Σε ομιλία του προς το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης ενημέρωσε το σώμα για τους ΙΙ Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην πόλη από τις 25 έως τις 31 του Αυγούστου.

Ξεκινώντας με την χαρακτηριστική φράση «Εμείς εδώ δεν δίνουμε παράσταση…», ο Κ. Πελετίδης αιτιολόγησε στη συνέχεια την απόφαση της δημοτικής αρχής να αποσύρει τον εκπρόσωπο του Δήμου από την Οργανωτική Επιτροπής των ΙΙ Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων και να μην συμμετάσχει στις επίσημες εθιμοτυπικές τελετές, λέγοντας ότι ο Δήμος έφτασε στην απόφαση αυτή αφού εξαντλήθηκαν όλα τα όρια, και επισήμανε προς όλους και στη νέα κυβέρνηση ότι τα αιτήματα του πατραϊκού λαού δεν τελειώνουν με την τέλεση των αγώνων, αλλά έχουν συνέχεια και μετά από αυτούς και απαιτούνται λύσεις. Ο δήμαρχος Κ. Πελετίδης κάλεσε τον πατραϊκό λαό να προβληματιστεί και να βγάλει τα συμπεράσματά του, και διαβεβαίωσε ότι η δημοτική αρχή υπηρετεί τους αγώνες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ότι μέχρι την τελευταία στιγμή «θα φροντίσουμε έτσι που η φιλοξενία και η στάση του δήμου μας να είναι υποδειγματική».

Δείτε την ομιλία του Κ. Πελετίδη στο βίντεο:

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: