Η συνήθεια που έγινε “λατρεία” – Η Αυγή συγκρίνει τη ΝΔ με “καθεστώς Βόρειας Κορέας”…

Η Αυγή ζήλεψε την γελοιοποίηση του επιτελικού κράτους και είπε να δανειστεί τα γελοία επιχειρήματά του για τη… “Βόρεια Κορέα”.

Όταν η κυβέρνηση βαράει το ντέφι,ο φιλικός Τύπος χορεύει στον Ρυθμό της. Και αφού η μόνη ελπίδα του Μητσοτάκη είναι οι αισιόδοξες ανακοινώσεις κάποιων ιατρικών μονοπωλίων για τις προόδους που κάνουν για την εύρεση εμβολίου, οι σάλπιγγες ηχούν και αλίμονο σε όσους δεν παιανίζουν χαρούμενα για την ελπίδα που έρχεται στη χώρα του προφήτη Μωυσή.

Ο κυβερνητικός εσμός αναπαράγει πρόθυμα το αφήγημα της μίζερης Αριστεράς που επενδύει στον κορονοϊό και την καταστροφή. Και πιάνεται από το πρωτοσέλιδο της Αυγής και την απουσία κάποιας αναφοράς για το “εμβόλιο που έρχεται”, για να το “αποδείξει”.

Η Αυγή έχει κενή εστία για να σκοράρει σε όσους κάνουν υποδείξεις στα όρια της λογοκρισίας για το πρωτοσέλιδό της, και επιλέγει να κάνει αυτό.

Συγκεκριμένα λέει μεταξύ άλλων στην απάντησή της.

Επί της ουσίας: αυτό θέλουν να κάνουν τα παπαγαλάκια της κυβέρνησης, είναι να ανοίξουν ένα μέτωπο στην Αριστερά, ότι δεν θέλει να βρεθεί το εμβόλιο και ότι επενδύει πολιτικά στην κοινωνική και οικονομική καταστροφή. Πρόκειται για μια σύλληψη επιπέδου και ποιότητας Γκέμπελς, που ένα πράγμα δείχνει: ότι η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο της πανδημίας και πιάνεται από κάθε είδηση για το εμβόλιο, όπως ο πνιγμένος από τα μαλλιά του. Αυτό δεν μας υποχρεώνει να την προβάλλουμε όπως θέλει ο Παπαχρήστος, το Πρώτο Θέμα και οι ομάδες αλήθειας. Η Αυγή, θα κάνει αυτό που νομίζει. Αν θέλετε συγκεκριμένες ειδήσεις στα πρωτοσέλιδα, να πάτε στην Βόρεια Κορέα.

Ο Σύνδεσμος της KFA στην Ελλάδα δεν άφησε ασχολίαστο το νέο πολλοστό ατόπημα της εφημερίδας που έχει “αμαρτωλό παρελθόναμαρτωλό παρελθόν“.

https://twitter.com/DPRK_KFAGreece/status/1326273162007470080?fbclid=IwAR089QTR6foUfkHe3jQ275tS-3d0Q30WYQ6KGJghsuyZY45ypmVNjxkDyO0

Όταν έχεις τον ίδιο πολιτικό λόγο και τα επιχειρήματα του αντιπάλου σου, σημαίνει πως δε διαφέρεις και τόσο πολύ από αυτόν και τη θεωρία των άκρων που πλασάρει. Οι αντικομμουνιστικής υφής σπόντες έγιναν συνήθεια για την “αριστερή εφημερίδα”…

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: