Η δημοτική αρχή της Πάτρας δεν έχει αλισβερίσια με επιχειρηματίες

Ο Πατραϊκός λαός γνωρίζει ότι αυτή η Δημοτική Αρχή δεν έχει αλισβερίσια με επιχειρηματίες. Σέβεται και πολλαπλασιάζει και το τελευταίο ευρώ των δημοτών σε δράσεις και έργα που καλυτερεύουν την ζωή τους. Γι’ αυτό και κάθε προσπάθεια πρόκλησης αρνητικών εντυπώσεων πέφτει στο κενό και γυρίζει μπούμερανγκ στους εμπνευστές της.

Με αφορμή δημοσιεύματα ορισμένων τοπικών Μέσων Ενημέρωσης, που αναπαράγουν και υιοθετούν, επί της ουσίας, καταγγελία επιχειρηματία που αφορά στη διαδικασία πρόσφατης αγοράς ενός ακόμη μηχανήματος από τον Δήμο μας, έχουμε τα σχολιάσουμε τα εξής:

Για την αποκατάσταση της αλήθειας ενημερώνουμε για μια ακόμη φορά ότι η Δημοτική Αρχή έχοντας προτεραιότητα τις λαϊκές ανάγκες από την αρχή της θητείας της το 2014 σχεδίασε και υλοποιεί τον εκσυγχρονισμό και την αύξηση του στόλου των μηχανημάτων. Όπως είναι γνωστό έχουμε προμηθευθεί πάνω από 40 μηχανήματα, χωρίς δάνεια όπως έκαναν άλλες Δημοτικές Αρχές, τα οποία ξεπληρώνουμε ακόμη.

Παρά την μείωση της κρατικής χρηματοδότησης, ο Δήμος Πατρέων, με συστηματικό σχεδιασμό έχει εκσυγχρονίσει σε μεγάλο βαθμό τον στόλο των οχημάτων, απορριμματοφόρων και μηχανημάτων καθαριότητας και έργων και παράλληλα μειώνει τα ανταποδοτικά τέλη.

Στόχος μας είναι η προστασία της υγείας και η ασφάλεια των εργαζομένων με βελτίωση της αποδοτικότητας στην υπηρεσία των δημοτών μας.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου πραγματοποιούν τις  προμήθειες του εξοπλισμού με δημόσιους διεθνείς διαγωνισμούς και με πλήρη διαφάνεια και δημοσιότητα,  ώστε να επιτυγχάνεται η χαμηλότερη τιμή προς το συμφέρον των κατοίκων της Πάτρας.

Στη διαδικασία του διεθνούς διαγωνισμού δίνεται η δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει την προσφορά του.

Διαπιστώνουμε όμως με λύπη ότι ελάχιστα Μέσα Ενημέρωσης δεν έκαναν καμία προσπάθεια να διασταυρώσουν την βασιμότητα των καταγγελλομένων.

Θεωρούμε ότι η τήρηση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας είναι υποχρέωση των ΜΜΕ για την πλήρη ενημέρωση του λαού.

Ο Πατραϊκός λαός γνωρίζει ότι αυτή η Δημοτική Αρχή δεν έχει αλισβερίσια με επιχειρηματίες. Σέβεται και πολλαπλασιάζει και το τελευταίο ευρώ των δημοτών σε δράσεις και έργα που καλυτερεύουν την ζωή τους.

Γι’ αυτό και κάθε προσπάθεια πρόκλησης αρνητικών εντυπώσεων πέφτει στο κενό και γυρίζει μπούμερανγκ στους εμπνευστές της.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: