“Η αγωνιστική δράση δεν μπαίνει σε καραντίνα” – Το ΚΚΕ καταγγέλλει τον αστυνομικό αυταρχισμό εναντίον της παράταξης “Μια Πόλη Ανάποδα”

Οι Κομματικές Οργανώσεις Νέας Σμύρνης του ΚΚΕ καταδικάζουν τις ενέργειες αυταρχισμού από την αστυνομία εναντίων μελών της δημοτικής παράταξης ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΝΑΠΟΔΑ στο δήμο της Νέας Σμύρνης κατά τη διάρκεια ενημέρωσής που πραγματοποιούσαν στα πλαίσια της πανελλήνιας ημέρας δράσης για την υγεία που κάλεσε η ΟΕΝΓΕ.

Οι ΚΟ Νέας Σμύρνης του ΚΚΕ καταδικάζουν τον απρόκλητο αστυνομικό αυταρχισμό εναντίον μελών της παράταξης “Μια Πόλη Ανάποδα” στη Νέα Σμύρνη (με χώρο αναφοράς την εξωκοινοβουλευτική αριστερά), τα οποία έκαναν παρέμβαση στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Μέρας Δράσης για την Υγεία, σύμφωνα με το κάλεσμα της ΟΕΝΓΕ. Η ανακοίνωση σημειώνει πως το περιστατικό αυτό κάθε άλλο παρά μεμονωμένο μπορεί να θεωρηθεί.

Οι Κομματικές Οργανώσεις Νέας Σμύρνης του ΚΚΕ καταδικάζουν τις ενέργειες αυταρχισμού από την αστυνομία εναντίον μελών της δημοτικής παράταξης ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΑΝΑΠΟΔΑ στο δήμο της Νέας Σμύρνης κατά τη διάρκεια ενημέρωσής που πραγματοποιούσαν στα πλαίσια της πανελλήνιας ημέρας δράσης για την υγεία που κάλεσε η ΟΕΝΓΕ.

Το περιστατικό αυτό δεν ήταν το μοναδικό τη χθεσινή ημέρα -αλλά και τις προηγούμενες ημέρες- που έχουν σημειωθεί ενάντια σε εργαζόμενους σε χώρους δουλειάς, νοσοκομεία και συνοικίες, που τολμούν να σπάσουν τη σιωπή, να αποκαλύψουν την εικονική πραγματικότητα που παρουσιάζει η κυβέρνηση μέσα από τα κανάλια ότι όλα δουλεύουν ρολόι, να αναδείξουν τα προβλήματα και τις ελλείψεις στο σύστημα υγείας, την επίθεση που δέχονται τα εργατικά δικαιώματα στους τόπους δουλειάς.

Μένουμε σπίτι αλλά δε μένουμε σιωπηλοί. Παραμένουμε δυνατοί και απαιτούμε μέτρα προστασίας της υγείας και της ζωής των εργαζομένων στα νοσοκομεία, ενίσχυση του συστήματος Υγείας, αλλά και μέτρα προστασίας του λαού. Η αγωνιστική δράση του λαού δε μπαίνει σε καραντίνα.

Κομματικές Οργανώσεις Νέας Σμύρνης της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ

Πηγή: blog Λαϊκής Συσπείρωσης Νέας Σμύρνης

Παραθέτουμε την σχετική ανάρτηση από τη σελίδα της παράταξης “Μια Πόλη Ανάποδα”, που δίνει λεπτομέρειες για τον αυταρχισμό που επέδειξε η ΕΛ.ΑΣ., προχωρώντας μάλιστα στην προσαγωγή ενός Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: