Για έναν κόσμο “στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων”, τον σοσιαλισμό!» – Χαιρετισμός του προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοκρατικών Νεολαιών στο 12ο συνέδριο της ΚΝΕ

Το μήνυμα πως η Ιστορία δεν τελείωσε και υπάρχει εναλλακτική για τη νεολαία, έστειλε ο πρόεδρος της ΠΟΔΝ από το βήμα του 12ου συνεδρίου της ΚΝΕ.

Πλήθος διεθνών αντιπροσωπειών κομμουνιστικών και αντιϊμπεριαλιστικών νεολαιών παραβρέθηκαν και σε αυτό το συνέδριο της ΚΝΕ, με κάποιες να απευθύνουν και χαιρετισμούς. Δε θα μπορούσε να λείπει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Δημοκρατικών Νεολαιών, με τον πρόεδρό της, Ιάκωβο Τοφαρή να στέλνει ένα αισιόδοξο μήνυμα πως “Η Ιστορία δεν τέλειωσε” κι ότι υπάρχει εναλλακτική που “φουντώνει στις καρδιές και τα μυαλά των νέων ανθρώπων:

 

«Δεν θα μπορούσε η ΠΟΔΝ να λείπει από καμία σημαντική στιγμή της Οργάνωσής σας, καθώς η ΚΝΕ αποτελεί μία από τις Οργανώσεις που διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή και τη δράση της. Σε κάθε δύσκολη στιγμή, σε καιρούς δύσκολους, η ΚΝΕ ήταν εκεί για να υπερασπιστεί τις αρχές και τις αξίες της αντιιμπεριαλιστικής πάλης.

Είναι γι’ αυτό που το σύνθημα του φετινού σας Συνεδρίου, “Πιο πολλοί, πιο ικανοί”, γνωρίζοντας πως πραγματικά αντικατοπτρίζει την οργανωτική πορεία της ΚΝΕ, μας δίνει ιδιαίτερη χαρά. Η πορεία αυτή αποτελεί τρανή απόδειξη πως όχι μόνο η Ιστορία δεν τέλειωσε, πως όχι μόνο αυτό το σύστημα πεθαίνει, μα και πως υπάρχει εναλλακτική “πραγματικά σύγχρονη και νέα” και πως αυτή η εναλλακτική φουντώνει στις καρδιές και τα μυαλά των νέων ανθρώπων.

Ευχόμαστε λοιπόν, σύντροφοι, κάθε επιτυχία στις εργασίες του 12ου Συνεδρίου της ΚΝΕ και ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας πως θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί, με ενότητα και αποφασιστικότητα, όλες οι δυνάμεις που δεν συμβιβαζόμαστε με τον καπιταλισμό, όλες οι δυνάμεις που αντιπαλεύουν τον ιμπεριαλισμό, για έναν κόσμο “στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων”, τον σοσιαλισμό!».

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: