“Γελασμένος ο Πέτρος Τατούλης αν νομίζει ότι με μηνύσεις και αγωγές θα φιμώσει τα στελέχη του ΚΚΕ” – Μήνυση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου στο Νίκο Γόντικα

“Το ΚΚΕ και τα στελέχη του έχουν παρακαταθήκη την υπερ – εκατοντάχρονη ιστορία του Κόμματος και του λαϊκού κινήματος και γι’ αυτό δεν φιμώνονται και δεν τρομοκρατούνται”.

«Είναι γελασμένος αν νομίζει ότι, με μηνύσεις και αγωγές θα φιμώσει τα στελέχη του ΚΚΕ για να μην αποκαλυφθούν η αντιλαϊκή πολιτική και οι μεθοδεύσεις για την υλοποίησή της, που χρόνια υπηρετεί» τονίζει σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ, καθώς όπως αναφέρει, «ο πρώην περιφερειάρχης, “εκλεκτός” τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ μέχρι πρόσφατα, κ. Τατούλης μετά την τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου κατέθεσε μήνυση κατά του επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης” συντρόφου Νίκου Γόντικα».

Ο σύντροφος Νίκος Γόντικας, επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «όπως είχε υποχρέωση, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου (ΠεΣυΠ) υπερασπίστηκε τους εργαζόμενους στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, κρίκο του αστικού κράτους, από την τρομοκρατία και την χειροτέρευση των συνθηκών εργασίας τους που υφίστανται από τους εκάστοτε διοικούντες. Παλαιότερα με φακέλους, πρόσφατα με κοριούς, σήμερα με κάμερες σε δημόσια κτίρια που στεγάζονται υπηρεσίες της Περιφέρειας».

Φαίνεται όμως, συνεχίζει η ανακοίνωση, «ότι πιο πολύ εξόργισε τον κ. Τατούλη η αποκάλυψη, στο ΠεΣυΠ από το σύντροφο Γόντικα, της ύπαρξης κρυφού συμφωνητικού μεταξύ Περιφέρειας και ιδιωτικής εργολαβικής εταιρείας. Με αυτό το συμφωνητικό η Περιφέρεια αναλαμβάνει την υποχρέωση να ικανοποιήσει τις διεκδικήσεις εργολάβου στην Πελοπόννησο ύψους ενός εκατ. ευρώ, και ο εργολάβος σε αντάλλαγμα αποσύρει ποινικές μηνύσεις σε αιρετούς και αφήνει ανοιχτό να στραφεί κατά υπηρεσιακού παράγοντα».

Είναι γελασμένος, προσθέτει η ανακοίνωση, «αν νομίζει ότι, με μηνύσεις και αγωγές θα φιμώσει τα στελέχη του ΚΚΕ για να μην αποκαλυφθούν η αντιλαϊκή πολιτική και οι μεθοδεύσεις για την υλοποίησή της, που χρόνια υπηρετεί».

Έχουμε τονίσει και στο παρελθόν, σημειώνει η ανακοίνωση της ΕΠ, «ότι καλά θα κάνει ο κ. Τατούλης να εγκαταλείψει παλαιές γνωστές μεθόδους και τακτικές να διαφοροποιεί στελέχη του ΚΚΕ από το ίδιο το Κόμμα και την ηγεσία του. Όλα τα στελέχη του Κόμματος, από τη θέση που κατέχουν κάθε φορά, εκφράζουν και υλοποιούν την πολιτική του Κόμματος.

Το ΚΚΕ και τα στελέχη του έχουν παρακαταθήκη την υπερ – εκατοντάχρονη ιστορία του Κόμματος και του λαϊκού κινήματος και γι’ αυτό δεν φιμώνονται και δεν τρομοκρατούνται».

Καλούμε, καταλήγει, «τα υπόλοιπα κόμματα στην Πελοπόννησο και τα στελέχη τους να πάρουν ξεκάθαρη θέση απέναντι στην προσπάθεια ποινικοποίησης της πολιτικής δράσης από τον κ. Τατούλη.

Ο λαός, το οργανωμένο λαϊκό κίνημα έχει πείρα, θα ρίξει στο καλάθι των αχρήστων τις προσπάθειες περιορισμού πολιτικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων και ελευθεριών».

Πηγή 902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: