Φωτογραφία-ντοκουμέντο: ο Κασιδιάρης εκπαιδεύει Χρυσαυγίτες και μέλη της Combat 18

Μια φωτογραφία που αποδεικνύει τους οργανικούς δεσμούς μεταξύ των φασιστικών μορφωμάτων και τη στρατιωτική τους εκπαίδευση, ως απαραίτητη προϋπόθεση για την εγκληματική τους δράση.

Ο σημερινός Ριζοσπάστης φέρνει στη δημοσιότητα ένα σημαντικό φωτογραφικό ντοκουμέντο που δείχνει μέλη της χρυσής αυγής και της οργάνωσης “Combat 18”, φορώντας τα διακριτικά τους, να είναι παραταγμένα στη γραμμή και να εκπαιδεύονται στρατιωτικά από τον υπόδικο βουλευτή των νεοναζί, Ηλία Κασιδιάρη. Προφανώς, η στρατιωτική εκπαίδευση είναι βασικό προαπαιτούμενο για τα νεοναζιστικά τάγματα κρούσης και την εγκληματική τους δράση (τραμπουκισμοί και δολοφονικές επιθέσεις).

Η φωτογραφία αποδεικνύει, επίσης, τους οργανικούς δεσμούς που υπάρχουν μεταξύ των φασιστικών μορφωμάτων, τα οποία λειτουργούν ως συγκοινωνούντα δοχεία, αλλά δεν έχουν το θάρρος να παραδεχτούν τις πράξεις τους και να αναλάβουν την ευθύνη για αυτές, δείχνοντας και το θρασύδειλο χαρακτήρα τους.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Notice: Only variables should be assigned by reference in /srv/katiousa/pub_dir/wp-content/themes/katiousa_theme/comments.php on line 6

1 Trackback

Κάντε ένα σχόλιο: