Ζωσμένο με κλούβες το συνέδριο-παρωδία της ΓΣΕΕ – Λογάριαζαν όμως χωρίς τα σωματεία

Στο σημείο συγκεντρώνονται διαρκώς εργαζόμενοι και μέλη σωματείων, φωνάζοντας συνθήματα καταδίκης της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ που επιχειρεί να οργανώσει «συνέδριο» – παρωδία, με διάτρητες διαδικασίες – εξπρές, με δεκάδες νόθους αντιπροσώπους και εκπροσώπους της εργοδοσίας.

Κινητοποίηση πραγματοποιούν από τα ξημερώματα μέλη συνδικαλιστικών οργανώσεων έξω από το ξενοδοχείο «Απόλλων» στο Καβούρι Αττικής απαιτώντας «Να γίνει συνέδριο εργατών! Καμία παρέμβαση κράτους και εργοδοσίας στα συνδικάτα». Στο σημείο συγκεντρώνονται διαρκώς εργαζόμενοι και μέλη σωματείων, φωνάζοντας συνθήματα καταδίκης της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ που επιχειρεί να οργανώσει «συνέδριο» – παρωδία, με διάτρητες διαδικασίες – εξπρές, με δεκάδες νόθους αντιπροσώπους και εκπροσώπους της εργοδοσίας.

Κλούβες των ΜΑΤ έχουν αποκλείσει το ξενοδοχείο, με τους οι συνδικαλιστές και τους εργαζόμενους να το καταγγέλλουν,  φωνάζοντας παράλληλα συνθήματα όπως, «Γεια σου Παναγόπουλε εργατοπατέρα, οι εργάτες θα βρίσκονται στο δρόμο κάθε μέρα», «Συνδικάτα εργατών όχι των εργοδοτών»«Να ποια είναι η δημοκρατία, φέραν εργοδότες μες τα σωματεία»«Στων εργατών τις πλάτες στηνουνε καριέρες να ποιοι είναι οι εργατοπατέρες».

Με εντολές της κυβέρνησης και της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ  που συνεχίζει τις αθλιότητες της, δυνάμεις των ΜΑΤ που έχουν παραταχθεί έξω από το χώρο του συνεδρίου παρωδία εμποδίζουν την είσοδο εκλεγμένων αντιπροσώπων που ζητούν να μπουν στο χώρο για να παραλάβουν τις κάρτες τους.

Πρόεδροι ομοσπονδιών, εργατικών κέντρων, αντιπρόσωποι και μέλη της διοίκησης της ΓΣΕΕ εκλεγμένοι με τη ΔΑΣ εμποδίζονται από τις αστυνομικές δυνάμεις να εισέλθουν στο χώρο. Πρόκειται για συνέχεια της αθλιότητας της απομόνωσης των αντιπροσώπων που δεν πρόσκεινται στην ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ σε ξενοδοχείο στην Καισαριανή.

Οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της ΔΑΣ καταγγέλλουν αυτή τη μεθόδευση, υπενθυμίζοντας και το απαράδεκτο γεγονός ότι από την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ έχουν δοθεί στις αστυνομικές δυνάμεις λίστες με τα ονόματα των αντιπροσώπων των εργαζομένων, με επισήμανση για την πολιτική τους τοποθέτηση.

Το γεγονός καταγγέλλει ο Χρήστος Κατσώτης εκλεγμένος αντιπρόσωπος με τη ΔΑΣ στο Συνέδριο και βουλευτής του ΚΚΕ:

902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: