Τουλάχιστον 24 εργαζόμενοι σε εργοστάσιο θετικοί στον κορονοϊό

Τουλάχιστον 24 κρούσματα του κορονοϊού σε εργαζόμενους εργοστασίου επεξεργασίας τροφίμων επιβεβαιώθηκαν σήμερα στην Καβάλα, δείχνοντας ότι το κάλεσμα για αποφυγή του «συνωστισμού» σταματά έξω από τις πύλες των εργοστασίων.

Τουλάχιστον 24 κρούσματα του κορονοϊού σε εργαζόμενους σε εργοστάσιο επεξεργασίας τροφίμων επιβεβαιώθηκαν σήμερα στην Καβάλα, σύμφωνα με τον τοπικό τύπο, ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως φτάνουν τα 27, δείχνοντας ότι το κάλεσμα για αποφυγή του «συνωστισμού» σταματά έξω από τις πύλες των εργοστασίων.

Όπως αναφέρουν, οι έλεγχοι σε εργαζόμενους του εργοστασίου ήταν δειγματοληπτικοί και πλέον γίνονται έρευνες για την ιχνηλάτηση των επαφών τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το εργοστάσιο θα παραμείνει κλειστό για περίπου μία εβδομάδα, ενώ οι εργαζόμενοι που ήταν «αρνητικοί» θα εξεταστούν ξανά την Τετάρτη. Αντίστοιχα, οι θετικοί στον κορονοϊό θα εξεταστούν σε 14 μέρες.

Και αυτό το περιστατικό αυτό αποδεικνύει ότι μπροστά στα κέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων, περισσεύουν τα μέτρα προστασίας και οι μαζικοί έλεγχοι σε εργασιακούς χώρους.

Πηγή: 902.gr

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: