“Συνεχίζουμε δυναμικά”, το μήνυμα της μαζικής Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΤΕΠΕ (ΦΩΤΟ)

Θετικό μήνυμα για το ίδιο το συνδικάτο είναι η συμμετοχή των μελών των επιχειρησιακών σωματείων όπου φέρανε πείρα από το χώρο δουλειάς, την οργάνωση του αγώνα με εξειδίκευση στα προβλήματα τους. Φάνηκε ξεκάθαρα η διάθεση για συμπόρευση και κοινή δράση με το ΣΕΤΕΠΕ μπροστά στα οξυμένα προβλήματα και στους αγώνες που έπονται.

Την Πέμπτη 26/5/2022 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Ήταν μια μαζική συνέλευση με ουσιαστική συζήτηση σε συνέχεια όλων των μεγάλων κινητοποιήσεων του προηγούμενου διαστήματος. Αναδείχτηκε η αναγκαιότητα κλιμάκωσης του αγώνα και της δράσης μας το επόμενο διάστημα βάζοντας μπροστά τα διεκδικητικά πλαίσια που διαμορφώθηκαν από τις ανάγκες των εργαζομένων του ίδιου του κλάδου. 

Η συζήτηση αφορούσε τα προβλήματα στα μεγάλα ξενοδοχεία με το άνοιγμα της σεζόν, στα παρασκευαστήρια, στις μεγάλες αλυσίδες, διανομείς, μάγειρες κ.λ.π. Θετικό μήνυμα για το ίδιο το συνδικάτο μας είναι η συμμετοχή των μελών των επιχειρησιακών σωματείων όπου φέρανε πείρα από το χώρο δουλειάς, την οργάνωση του αγώνα με εξειδίκευση στα προβλήματα τους. Φάνηκε ξεκάθαρα η διάθεση για συμπόρευση και κοινή δράση με το ΣΕΤΕΠΕ μπροστά στα οξυμένα προβλήματα και στους αγώνες που έπονται.

Στην Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε να προχωρήσουμε με κλαδική απεργία στα μέσα Ιούνη και η συμμετοχή του Συνδικάτου μας στην πανελλαδική σύσκεψη του ΠΑΜΕ στις 18-19/06. Για πολλοστή φορά, οι προσπάθειες διάφορων δυνάμεων, οι οποίες προσπάθησαν να δημιουργήσουν προβλήματα κατά διάρκεια της συνέλευσης με σκοπό  να  αναπροσανατολίσουν την συζήτηση  με διάφορους τρόπους έπεσαν στο κενό. 

Συνεχίζουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ. 

Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών, Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης – Πιερίας – Χαλκιδικής

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: