Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Φθιώτιδας: Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ – ΟΛΟΙ στο συλλαλητήριο

Είναι αγώνας που αφορά όλη την εργατική τάξη, ολόκληρη την κοινωνία. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους της Φθιώτιδας να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στο συλλαλητήριο των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στην Αθήνα το Σάββατο 25 Γενάρη και στις 11 το πρωί.

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ συνεχίζουν τον αγώνα τους για τη διασφάλιση της λειτουργίας της επιχείρησης και των θέσεων εργασίας, την προστασία της ζωής και της υγείας τους, την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας με μόνιμη και σταθερή εργασία και συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ έχουν παρακαταθήκη τους ηρωικούς αγώνες του 1977, του 1979, του 1986 και μετέπειτα όπου ενωμένοι μαζί με την συμπαράσταση του εργατικού κινήματος της χώρας) έδωσαν σκληρές και κερδοφόρες συνδικαλιστικές μάχες.

Δίνουμε μάχη απέναντι σε κυβέρνηση και εργοδοσία, που επιδιώκουν να βάλλουν λουκέτο σε άλλη μια επιχείρηση με τεράστιες παραγωγικές δυνατότητες. Αποδεικνύεται περίτρανα ότι τις επιχειρήσεις δεν τις κλείνουν οι αγώνες των εργαζομένων αλλά το κυνήγι του κέρδους των εργοδοτών.

Είναι αγώνας που αφορά όλη την εργατική τάξη, ολόκληρη την κοινωνία. Αφορά κάθε εργαζόμενο σε όποιο κλάδο και αν δουλεύει. Η ΛΑΡΚΟ είναι εθνικός πλούτος της χώρας μας, δημόσια περιουσία και ανήκει στο λαό. Πρέπει και μπορεί να αξιοποιηθεί προς όφελός του.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους της Φθιώτιδας να συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στο συλλαλητήριο των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στην Αθήνα το Σάββατο 25 Γενάρη και στις 11 το πρωί.

Αναχώρηση από την Λαμία  στις 7:00 το πρωί από τον “Κωτσόβολο” με τα λεωφορεία που δρομολογεί το Εργατικό Κέντρο Λαμίας.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: