Στάση Εργασίας του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας στο εργοτάξιο κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ

Καμία ΠΑΕ και κανένα γήπεδο δεν είναι πάνω από τα δικαιώματα των εργαζομένων, για να αυγατίζει τα κέρδη της η κατασκευαστική εταιρία.

Καμία ΠΑΕ και κανένα γήπεδο δεν είναι πάνω από τα δικαιώματα των εργαζομένων, για να αυγατίζει τα κέρδη της η κατασκευαστική εταιρία. Αυτό έδειξε η χτεσινή στάση εργασίας στο εργοτάξιο όπου κατασκευάζεται το γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, με το δελτίο του ΠΑΜΕ να αναφέρει τα εξής:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σημερινή στάση εργασίας που προκήρυξε το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας στο εργοτάξιο κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ.

Στη Γενική Συνέλευση, όπου συμμετείχαν καθολικά οι εργαζόμενοι, έγινε ενημέρωση για τις εξελίξεις του κλάδου, καθώς και για τη διεκδίκηση κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Οι εργαζόμενοι, μαζί με το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, συζήτησαν πώς θα οργανώσουν την πάλη τους το επόμενο διάστημα για υπογραφή εργοταξιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, με ουσιαστικές αυξήσεις σε μισθούς και μεροκάματα, μέτρα υγείας και ασφάλειας στο χώρο δουλειάς, ζητήματα ωραρίου κ.ά.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: