Σωματείο Οικοδόμων Σκοπέλου: Δεν θα περάσει το νέο νομοσχέδιο λαιμητόμος

Το Σωματείο συμμετέχει  στην 24ωρη πανεργατική απεργία της 24ης Σεπτέμβρη και καλεί σε πλατιά σύσκεψη για την καλύτερη οργάνωση και την επιτυχία της απεργίας.

Σε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ του Σωματείου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Σκοπέλου,  που πραγματοποιήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 2019, αποφασίστηκε ομόφωνα η συμμετοχή του σωματείου οικοδόμων,  στην 24ωρη πανεργατική απεργία της 24ης Σεπτεμβρίου.

Το ΔΣ του σωματείου προκήρυξε έκτακτη σύσκεψη των μελών του,  για την Παρασκευή 20/9 και ώρα 7.30 μμ για την καλύτερη οργάνωση και την επιτυχία της απεργίας.

Στην ίδια σύσκεψη θα πάρουν μερος τα ΔΣ των: Σύλλογος Γυναικών, Σύλλογος Αλιέων, Σύλλογος Συνταξιούχων, ιδιωτικοί υπάλληλοι και άλλοι φορείς, για να ενημερωθούν και με τη σειρά τους να ενημερώσουν τα μέλη τους για την συμμετοχή τους  στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 10πμ στην παραλία Σκοπέλου.

Δεν θα περάσει το νέο νομοσχέδιο λαιμητόμος,  που ο σκοπός του είναι ένας και μοναδικός: δημιουργία εργασιακών κρεματορίων.

Οι συνδικαλιστικές δεν τρομάζουν και δεν φοβούνται το ηλεκτρονικό φακέλωμα που ετοιμάζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΟΥΝ.

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: