Ψεύτικα τα βίντεό σου, ψεύτικοι οι αντιπρόσωποί σου, όλα ήταν ψεύτικα…

Κίνησε η ΓΣΕΕ να πει “ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ” και ήταν Πρωταπριλιά…

Κίνησε ο Οβριός να πάει στο παζάρι και ήταν μέρα Σάββατο, λέει η παροιμία. Ή αλλιώς η ΓΣΕΕ να πει αλήθειες κι ήταν Πρωταπριλιά.

Χτες η συνδικαλιστική μαφία -με μπράβους και νοθεία- της απερχόμενες διοίκησης κυκλοφόρησε χτες δύο χιουμοριστικά κωμικοτραγικά βίντεο, θεωρητικά για να απαντήσει στις εις βάρος της συκοφαντίες, καταφέρνοντας στην πράξη μάλλον το ανάποδο, με δυο καλτ διαμάντια (που έγιναν τέσσερα σήμερα).

Στο ένα μας εξηγούν ότι έκλεισαν πολυτελή ξενοδοχεία για το συνέδριο κι όχι για διακοπές. Δεν εξηγούν βέβαια γιατί αυτά τα ξενοδοχεία είναι σε μακρινά θέρετρα κι όχι σε μεγάλους συνεδριακούς χώρους, που προσφέρονταν δωρεάν.

Στο δεύτερο λένε πως δεν υπάρχουν εργοδοτικά τσιράκια και διευθυντές ανάμεσα στους αντιπροσώπους, αλλά προϊστάμενοι τυριών και αλλαντικών με εξαρτημένη σχέση εργασίας… Εδώ μπορείτε να δείτε την καταγγελία του ΠΑΜΕ για διευθυντικά στελέχη στην Attica Group και την Hellenic Seaways. Κάτι μας λέει πως δεν πρόκειται για διεθυντές τυροκομικών και αλλαντικών…

Στο τρίτο λένε για τις δημοκρατικές διαδικασίες ανάδειξης των αντιπροσώπων που ουδείς αμφισβήτησε μέχρι σήμερα. Γελάνε ακόμα και τα σκεπάρνια των 700 και βάλε οικοδόμων της αγροτικής Φαρκαδόνας…

Στο τέταρτο είπαν για τα μεταφερόμενα κομματικά στελέχη και τις ομάδες περιφρούρησης του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ. Γιατί ως γνωστόν, τα δημοκρατικά συνέδρια έχουν μόνο πληρωμένους μπράβους και κουμπουροφόρους, που συνδέονται άρρηκτα με το εργατικό κίνημα και τις παραδόσεις του, σε αντίθεση με τις ομάδες περιφρούρησης και τους κομμουνιστές…

Μην περιοριστείτε όμως στη δική μας περιγραφή, γιατί θα χάσετε όλο το νόημα και βασικά το γέλιο. Δε θα μπορείτε πχ να ακούσετε τον αφηγητή με τη μασέλα να εξηγεί πως το ΠΑΜΕ στοχοποιεί όσους συνδικαλίζονται κι έχουν εξελιχθεί στη δουλειά τους, όσους σημειώνουν εργασιακή πρόοδο κι αναγνωρίζονται οι ικανότητές τους με θέσεις στο Δ.Σ… Και δε θα μπορείτε να δείτε το ειδυλλιακό πλάνο από κάποια διαφημιστική εταιρία, που παρουσιάζει δύο ευτυχισμένους προϊστάμενους με πείρα κι ικανότητες -προφανώς ο ένας των τυριών και ο άλλος των αλλαντικών.

Όλοι μαζί λοιπόν ας παλέψουμε ευτυχισμένοι για τους στόχους της συνδικαλιστικής μαφίας. Εκεί όπου ο μπράβος θα πιάνει το μπράτσο του εργάτη, για να τον αγκαλιάσει. Εκεί όπου δε θα έχουν τίποτα να χωρίσουν τα τυριά με τα αλλαντικά και οι διευθυντές με τους εργάτες. Γιατί είτε παίρνεις τρία χιλιάρικα κι είσαι στο Δ.Σ., είτε είσαι τετράωρος ή με μαύρη εργασία, βασικά είστε όλοι με σχέσεις εξαρτημένης εργασίας κι έχετε τα ίδια συμφέροντα με το καλό αφεντικό που φροντίζει με το μισθό σας.

Και εις κατώτερα…

Υστερόγραφο: εδώ τα καλά, χιουμοριστικά βίντεο… (για να παίρνουν ιδέες)

Facebook Twitter Google+ Εκτύπωση Στείλτε σε φίλο

Κάντε ένα σχόλιο: